Inspiration renovering & ombyggnation

Dags för badrumsrenovering eller renovering av köket? Kanske söker du inspiration till totalrenoveringen? Vi tipsar dig om vad som är värt att tänka på vid renovering och de senaste trenderna. Låt dig inspireras och ta del av våra bästa tips och tricks här!

Stilrent badrum med högt ljusinsläpp genom stort fönster

Så här lyxar du till din badrumsrenovering

Dags för badrumsrenovering? Vi vet exakt vilken inredning du bara måste ha, och delar med oss av de bästa tipsen och trixen för att maxa ditt nya badrum.

Dusch eller badkar till badrummet

5 tips inför din badrumsrenovering som du måste ha koll på

Även om själva byggarbetet kräver viss expertis för att genomföras så finns det vissa saker du kan bestämma och planera själv i förväg. Därför har vi listat de bästa tipsen så du får ett så praktiskt och vackert badrum som möjligt och är redo när badrumsrenoveringen ska sätta igång.

Modernt nyrenoverat hem med stilren inredning. Totalrenovering med Byggest.

Tips & råd till dig som ska göra en totalrenovering av bostaden

Innan du sätter igång med din totalrenovering kan det vara bra att ha funderat på några punkter i förväg. Därför har vi samlat våra bästa tips för när du vill göra om din bostad.

Smarta tips för compact living

3 Tips när du ska renovera litet badrum

Att renovera ett litet badrum kan vara en aning klurigt. Den begränsade ytan gör att man måste tänka till lite extra innan man drar i gång, men det finns några knep man kan ta till för att rummet ska kännas mer luftigt och rymligt. Vi har samlat våra 3 bästa tips för att du ska få inspiration inför ditt nästa renoverings- eller byggprojekt!

Snygg och vacker badrumsrenovering

5 trendiga kakel att inspireras av till badrumsrenoveringen

Söker du inspiration till renoveringen av ditt badrum? Från stilrent vitt kakel till varma toner.
Här tipsar vi om 5 olika kakel som trendar just nu inför badrumsrenoveringen 2023.