VVS i Järfälla

VVS i Järfälla

Har du en kran som står och droppar, element som inte fungerar optimalt eller ska du renovera ditt badrum och behöver hjälp med att dra nya rör och installera handfat, toalett eller golvvärme? Då finns vi på Byggest här för dig. Med grundläggande kunskap och erfarenhet från alla typer av VVS-arbeten ser vi till så att du i Järfälla får rätt hjälp för ett säkert, prisvärt och hållbart resultat.

Vi garanterar kvalitet i alla led och du kan känna dig trygg med att arbetet blir utfört på ett säkert sätt tack vare våra kunniga montörer och generösa garantier.

Har du frågor du vill ha svar på eller en uppgift du vill få hjälp att lösa? Tveka inte utan kontakta oss antingen per telefon eller genom att lämna namn och telefonnummer här nedan.

Byggest - Utför VVS arbeten i Stockholm

Professionell hjälp för dina VVS-arbeten

VVS står för Värme, Ventilation samt Sanitet och innefattar allt arbete rörande en fastighets vatten- och avloppssystem liksom försörjning för ett gynnsamt inomhusklimat. Områden som kräver djupare kunskap och erfarenhet att bemästra på ett säkert sätt.

Hos oss på Byggest arbetar utbildade och certifierade hantverkare. Löpande hjälper vi kunder med allt från att byta blandare och vattenklosetter till att installera ventilations- och värmesystem liksom mer akuta åtgärder vid exempelvis läckage eller en trasig varmvattenberedare. Vår kompetens är fullgod för alla typer av VVS-uppdrag och vi agerar ofta totalentreprenad vid större renoveringar.

Byggest - Utför VVS-arbeten i Stockholm

Säker vatteninstallation

Vi lyssnar alltid till kundens behov och använder oss av den bästa och senaste tekniken för att besvara en förfrågan med såväl moderna, kostnadseffektiva som hållbara lösningar. Givetvis har vi all kompetens och alla certifikat som krävs för att inte bara göra det rätt utan också fackmannamässigt och säkert. Efter ett avslutat arbete genomförs också en egenkontroll som dokumenteras och överlämnas till dig som beställare.

Att leverera professionell hjälp och korrekta installationer är en självklarhet, men vi är också måna om att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda genom hela samarbetet. Vi kommer genom en öppen dialog hålla dig underrättad om framsteg, diskutera vad som framkommer under arbetet och ge dig möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter. Vi håller vad vi lovar, gör aldrig något utan att diskutera med dig först och när slutfakturan anländer kommer den aldrig bjuda på några oväntade överraskningar.

ML
Martin Lagerblad ★★★★★ 09/09/2019

De har målat (och delvis spacklat) samtliga väggar och tak, totalrenoverat ett badrum och kaklat en toalett, renoverat ett kök samt (genom samarbete med professionell golvläggare) lagt ny fiskbensparkett och slipat golv. Resultatet har blivit fantastiskt fint och allt från offert till slutgiltig kostnad och utfarande har varit utomordentligt bra (…)

Läs mer
WD
William Drews ★★★★★ 23/08/2019

Jag ska nu berätta en historia.

Jag skulle för första gången ge mig in i renovering. En stor omfattande renovering där vi skulle bygga ett helt nytt badrum från grunden. Jag visste inte vart och hur jag skulle vända mig när det kom till hantverkare. (…)

Läs mer
JU
Johan Ulander ★★★★★ 21/08/2019

Vi anlitade BYGGEST på rekommendation från en kollega för att göra en badrumsrenovering samt flytt av vatten och avlopp till vårt nya kök som vi monterat upp själva.

Om det är något vi verkligen har uppskattat med BYGGEST under vår renovering, förutom att arbetet (…)

Läs mer
JH
Jonas Havlik ★★★★★ 09/08/2019

Väldigt serviceinriktade och flexibla hantverkare! Mycket nöjd med renoveringen; både resultat och leveranstid. Hade önskat lite mer proaktiv återkoppling under arbetets gång men annars inget att klaga på! Kommer nog använda Byggest igen vid framtida renoveringar.

Läs mer
EN
Emma N ★★★★★ 19/12/2018

Jag anlitade Byggest för renovering av kök och garderob i min lägenhet och blev jättenöjd med slutresultatet.
Tidplanen höll bra och slutpriset stämde på kronan med offerten (betalade bara extra för material som de köpte för min räkning, men skönt slippa lägga tid på att åka och köpa det själv). Priset jag fick från dem var dessutom det lägsta, de offerter jag tog in från andra bolag låg på en mycket högre nivå. (…)

Läs mer
CO
Christer Olin ★★★★★ 16/01/2019

Vi anlitade Byggest för att byta stammar, vattenledningar och renovera badrum och tvättstuga, samt lägga klinkergolv i hallen. Alla hantverkare var väldigt kunniga och trevliga, och vi fick snabbt svar på våra frågor. Slutresultatet blev väldigt fint, Byggest är seriösa: professionella och punktliga, håller koll på kostnader och tidplan, levererar hög kvalitet och vi upplevde att Byggest är måna om att kunden ska bli nöjd. (…)

Läs mer
TL
Torun Lindholm ★★★★★ 15/02/2019

Byggest har gjort flera jobb hos mig (renovering av badrum, reparation av vattenskada, måleri). Duktiga, seriösa och snabba. Har det varit något problem har jag fått hjälp direkt. (…)

Läs mer

Rätt hjälp för VVS i Järfälla

Det finns ingen lag som säger att man inte får byta kran eller handfat på egen hand, men skulle något i installationen bli fel kan det i värsta fall resultera i förödande konsekvenser. Problem som dels är komplexa att åtgärda, men också kostsamma och något man oftast får stå för själv då försäkringsbolagen kräver ett fackmannamässigt utförande.

Känner du dig det minsta tveksam eller vill du vara fullt säker på att din installation är regelrätt utförd så tveka inte utan kontakta oss på Byggest direkt. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag i Järfälla och åtar oss alla uppdrag, stora som små, akuta liksom planerade.