VVS i Sollentuna

VVS i Sollentuna

Har du en droppande kran, står du helt plötsligt utan varmvatten eller planerar du för en renovering och skulle vilja ha hjälp med att dra om rör och lägga in golvvärme?

Vi på Byggest hjälper både företag och privatpersoner med alla typer av VVS-arbeten från installationer och service till mer akuta ärenden. Samtliga av våra montörer är utbildade och certifierade inom säkert vatten och bär med sig erfarenhet från alla typer av uppdrag från både renoveringar och nybyggnationer. Lämna dina kontaktuppgifter i vårt formulär så kontaktar vi dig för att ge dig hjälpen du behöver.

Byggest - Utför VVS arbeten i Stockholm

Allomfattande VVS-tjänster

VVS innefattar allt som rör en fastighets vatten- och avloppssystem liksom försörjning för ett fullgott inomhusklimat. Det är ett brett område men våra montörer har kompetensen som krävs för att lösa såväl de allra enklaste som mer komplexa uppdragen. Vi hjälper dagligen kunder med allt från att byta blandare till installation av deras värme- och ventilationssystem samt agerar ofta totalentreprenör vid renoveringar. Med lång erfarenhet från branschen kommer vi även kunna bistå med tips och goda råd kring både material och lösningar. Vi använder oavkortat den bästa tekniken för att säkerställa att alla uppdrag blir snabbt genomförda utan att förbise dess kvalitet. Vi arbetar noggrant och strukturerat för att uppmärksamma även de allra minsta detaljerna och se till så att allt blir gjort på ett korrekt och hållbart sätt. Genom en löpande dialog håller vi dig uppdaterad och givetvis gör vi inget utan att ha diskuterat de eventuella åtgärderna med dig först.

När du anlitar oss kommer du få komplett hjälp för ditt behov oavsett vilka problem du står inför. Vi dyker upp som förväntat, utför jobbet på ett fackmannamässigt sätt och du behöver aldrig oroa dig för några oväntade överraskningar den dagen din faktura kommer.

Byggest - Utför VVS-arbeten i Stockholm

En trygg aktör i branschen

Även om man som händig skulle kunna göra en stor del av arbetet på egen hand så är det betydligt mycket tryggare att anlita en VVS-montör direkt för uppdraget. Skulle något bli fel eller installationen visa sig bristfällig kan konsekvenserna bli förödande och inte bara svåra utan också oerhört kostsamma att åtgärda. Dessutom kommer de behöva bekostas ur egen ficka då de allra flesta försäkringsbolag kräver intyg på ett fackmannamässigt utförande för att hjälpa till med skadehanteringen.

När du väljer Byggest kan du förvänta dig:

  • Hjälp från erfarna och certifierade montörer som vet hur varje arbete ska utföras på ett optimalt sätt.
  • Hög kvalitet till bra priser och aldrig några dolda kostnader.
  • Vi dyker upp snabbt för akuta åtgärder och projekterar planerade insatser noggrant för att hitta de mest prisvärda och lämpade lösningarna.
  • Vi använder enbart kvalitetsmaterial och godkända lösningar för säkra och hållbara resultat.
  • Alla projekt tilldelas en projektledare som håller dig underrättad genom processen.
ML
Martin Lagerblad ★★★★★ 09/09/2019

De har målat (och delvis spacklat) samtliga väggar och tak, totalrenoverat ett badrum och kaklat en toalett, renoverat ett kök samt (genom samarbete med professionell golvläggare) lagt ny fiskbensparkett och slipat golv. Resultatet har blivit fantastiskt fint och allt från offert till slutgiltig kostnad och utfarande har varit utomordentligt bra (…)

Läs mer
WD
William Drews ★★★★★ 23/08/2019

Jag ska nu berätta en historia.

Jag skulle för första gången ge mig in i renovering. En stor omfattande renovering där vi skulle bygga ett helt nytt badrum från grunden. Jag visste inte vart och hur jag skulle vända mig när det kom till hantverkare. (…)

Läs mer
JU
Johan Ulander ★★★★★ 21/08/2019

Vi anlitade BYGGEST på rekommendation från en kollega för att göra en badrumsrenovering samt flytt av vatten och avlopp till vårt nya kök som vi monterat upp själva.

Om det är något vi verkligen har uppskattat med BYGGEST under vår renovering, förutom att arbetet (…)

Läs mer
JH
Jonas Havlik ★★★★★ 14/08/2019

Väldigt serviceinriktade och flexibla hantverkare! Mycket nöjd med renoveringen; både resultat och leveranstid. Hade önskat lite mer proaktiv återkoppling under arbetets gång men annars inget att klaga på! Kommer nog använda Byggest igen vid framtida renoveringar.

Läs mer
AK
Arijan Kan ★★★★★ 09/08/2019

Kan inte vara annat än nöjd med Byggest. De renoverade mitt badrum på 2 veckor. Blev klara i förtid och var extremt lyhörda under processen. Fackmannamässigt med alla papper och certifikat i ordning, till ett rimligt pris. Kommer att anlita Byggest igen!

Läs mer
EN
Emma N ★★★★★ 19/12/2018

Jag anlitade Byggest för renovering av kök och garderob i min lägenhet och blev jättenöjd med slutresultatet.
Tidplanen höll bra och slutpriset stämde på kronan med offerten (betalade bara extra för material som de köpte för min räkning, men skönt slippa lägga tid på att åka och köpa det själv). Priset jag fick från dem var dessutom det lägsta, de offerter jag tog in från andra bolag låg på en mycket högre nivå. (…)

Läs mer
TL
Torun Lindholm ★★★★★ 15/02/2019

Byggest har gjort flera jobb hos mig (renovering av badrum, reparation av vattenskada, måleri). Duktiga, seriösa och snabba. Har det varit något problem har jag fått hjälp direkt. (…)

Läs mer

Vad behöver du i Sollentuna?

Letar du i Sollentuna efter en pålitlig montör för att få rätt hjälp till ditt projekt? Oavsett om du behöver vår hjälp för privata ärenden eller för ditt företags räkning kan du förvänta dig pålitlig och kunnig hjälp från ett engagerat team av VVS-montörer. Har du frågor, vill du ta del av en offert eller diskutera lösningar så tveka inte utan kontakta oss direkt. Annars kan du lämna namn och telefonnummer här nedan så ringer vi upp dig.