VVS i Stockholm

Modernt badrum. Moderna lösningar.

Vi installerar all VVS som behövs i ett badrum. Oavset om det är rör inanför väggen eller utanpå väggen. Vi hjälper gärna till med förslag och råd.

Ditt behov. Vår verksamhet.

Vi lyssnar på ditt behov och använder den senaste tekniken, för att få moderna och hållbara lösningar.

Branschregler Säker Vatteninstallation 2016:

Branschregler Säker Vatteninstallation gäller från den 1 januari 2016. Branschreglerna ska säker ställa VVS-installationens kvalitet och förebygga person- och egendomsskador.

VVS-installationer är en viktig del av en byggnads funktion. De måste vara projekterade och utförda på rätt sätt för att ge användaren hälsosamma och säkra installationer. Målet med branschreglerna är att auktoriserade VVS- företag ska kunna göra installationer utan risk för vattenskador, legionellatillväxt, brännskador och förgiftning. Branschregler Säker Vatteninstallation 2016:1 är framtagen av VVS-företag tillsammans med myndigheter, försäkringsbolag, byggföretag och tillverkare av VVS-produkter.

Rörmokeri och VVS är ett brett område som involverar allt från enklare byten av blandare till badrumsrenovering, installation av värme- och ventilationssystem. Naturligtvis kan det också handla om akuta åtgärder av exempelvis läckage eller trasiga varmvattenberedare. Våra rörmokare har kompetensen om erfarenheten som krävs för alla typer av VVS-uppdrag, från det enkla till det avancerade.

Vi vänder oss till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Oavsett om du är en stor eller liten kund och om uppdraget är litet eller stort lägger vi ner samma omsorg för att du som kund ska bli nöjd med vår insats – inte minst för vi vet att nöjda kunder skapar fler kunder. Några exempel på uppdrag vi åtar oss:

Service och underhåll

Exempelvis byte av vattenlås, vattenklosetter, ventiler, kranar m.m. eller service av befintliga värme- och ventilationssystem.

Installation

Vi installerar bland annat varmvattenberedare, värmepumpar och andra VVS-produkter i samband med nybyggnation eller renoveringsarbeten.

Badrumsrenovering

Är det dags för en komplett renovering av badrummet? Tveka inte att kontakta oss så tittar vi närmare på just dina behov och lämnar en kostnadsfri offert. Martinez Totalentreprenad kan även bistå med olika förslag beroende på er budget och era krav.

Stambyte

Förr eller senare måste stammarna bytas, såväl i större hyresfastigheter som i villor och radhus. Vi hjälper dig att konstatera om eller när en åtgärd kan vara aktuell och åtar oss naturligtvis även själva arbetet.

Varmvattenberedare

Att plötsligt vara utan varmvatten är ett akut problem som kräver en lika akut åtgärd. Vi finns där du finns i Stockholmsregionen och lagar eller byter ut din krånglande varmvattenberedare snarast möjligt.

Värmepumpar

En värmepump, eller inverter som de också kallas, är i de flesta fall en ren vinstaffär på relativt kort sikt. För dig som idag använder olja eller direktverkande el är exempelvis en luftvärmepump en riktigt bra investering, medan berg-, sjö-, eller markvärme kan vara ännu bättre beroende på din specifika situation. Vi hjälper dig att välja rätt och installerar ett effektivt värmesystem som hjälper dig att sänka kostnaderna.

Rörentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad vid såväl små som stora projekt. För dig som är företagskund: Kontakta oss för mer information!