VVS Stockholm

VVS i Stockholm.
Modernt badrum. Moderna lösningar.

Vi installerar all VVS som behövs i ett badrum. Oavset om det är rör inanför väggen eller utanpå väggen. Vi hjälper gärna till med förslag och råd.

Ditt behov. Vår verksamhet.

Vi lyssnar på ditt behov och använder den senaste tekniken, för att få moderna och hållbara lösningar.

Byggest - Utför VVS arbeten i Stockholm

Branschregler Säker Vatteninstallation 2021:1

Branschregler Säker Vatteninstallation gäller från den 1 januari 2021. Branschreglerna ska säker ställa VVS-installationens kvalitet och förebygga person- och egendomsskador.

VVS-installationer är en viktig del av en byggnads funktion. De måste vara projekterade och utförda på rätt sätt för att ge användaren hälsosamma och säkra installationer. Målet med branschreglerna är att auktoriserade VVS- företag ska kunna göra installationer utan risk för vattenskador, legionellatillväxt, brännskador och förgiftning. Branschregler Säker Vatteninstallation 2021:1 är framtagen av VVS-företag tillsammans med myndigheter, försäkringsbolag, byggföretag och tillverkare av VVS-produkter.

Byggest - Utför VVS arbeten i Stockholm

Rörmokeri och VVS är ett brett område som involverar allt från enklare byten av blandare till badrumsrenovering, installation av värme- och ventilationssystem. Naturligtvis kan det också handla om akuta åtgärder av exempelvis läckage eller trasiga varmvattenberedare. Våra rörmokare har kompetensen om erfarenheten som krävs för alla typer av VVS-uppdrag, från det enkla till det avancerade.

Vi vänder oss till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Oavsett om du är en stor eller liten kund och om uppdraget är litet eller stort lägger vi ner samma omsorg för att du som kund ska bli nöjd med vår insats – inte minst för vi vet att nöjda kunder skapar fler kunder. Några exempel på uppdrag vi åtar oss:

Service och underhåll

Exempelvis byte av vattenlås, vattenklosetter, ventiler, kranar m.m. eller service av befintliga värme- och ventilationssystem.

Installation

Vi installerar bland annat varmvattenberedare, värmepumpar och andra VVS-produkter i samband med nybyggnation eller renoveringsarbeten.

Badrumsrenovering

Är det dags för en komplett renovering av badrummet? Tveka inte att kontakta oss så tittar vi närmare på just dina behov och lämnar en kostnadsfri offert. Martinez Totalentreprenad kan även bistå med olika förslag beroende på er budget och era krav.

Stambyte

Förr eller senare måste stammarna bytas, såväl i större bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter som i villor och radhus. Vi hjälper dig att konstatera om eller när en åtgärd kan vara aktuell och åtar oss naturligtvis även själva arbetet.

Varmvattenberedare

Att plötsligt vara utan varmvatten är ett akut problem som kräver en lika akut åtgärd. Vi finns där du finns i Stockholmsregionen och lagar eller byter ut din krånglande varmvattenberedare snarast möjligt.

Värmepumpar

En värmepump, eller inverter som de också kallas, är i de flesta fall en ren vinstaffär på relativt kort sikt. För dig som idag använder olja eller direktverkande el är exempelvis en luftvärmepump en riktigt bra investering, medan berg-, sjö-, eller markvärme kan vara ännu bättre beroende på din specifika situation. Vi hjälper dig att välja rätt och installerar ett effektivt värmesystem som hjälper dig att sänka kostnaderna.

Rörentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad vid såväl små som stora projekt. För dig som är företagskund: Kontakta oss för mer information!

VVS Stockholm

Behöver man anlita hjälp till arbete med VVS?

I dagens samhälle är vi alla beroende av att värme, vatten och sanitet fungerar som det ska och om det strular behöver vi snabbt lösa problematiken.

Även om det i dagsläget inte finns någon lag som förbjuder outbildade personer från att hantera arbeten med vvs på egen hand bör man vara oerhört försiktig innan man åtar sig uppgiften. Det krävs en hel del kunskap för att dra ledningar och rör på ett korrekt sätt, mer än vad man kanske först kan tro. Skulle något sedan gå fel kan det resultera i katastrofala konsekvenser som inte bara är komplexa att åtgärda utan också påfrestande för ekonomin. Minsta lilla läckage kan leda till större vattenskador och helt plötsligt behöver stora delar av inredningen bytas ut eller i värsta fall också delar av huskonstruktionen.

Har man valt bort rörmokarens hjälp i hopp om att spara pengar kommer man i detta fall ångra sig. Speciellt när man inser att försäkringen inte heller täcker för skadorna. De allra flesta försäkringsbolag kräver bevis på fackmannamässigt utförande och kommer därmed inte att bevilja ersättning för skadan som uppstått.

Vi utför allt inom VVS

Alla, privatpersoner som företag kan en dag stå inför ett problem där en rörmokares tjänster är behövliga och då är vi på Byggest redo. Vi är fullt auktoriserade och rustade för att lösa alla tänkbara problem inom VVS i Stockholm med bästa möjliga resultat. Oavsett vem du är eller varför du kontaktat oss gör vi vårt yttersta för att hitta den bästa och mest prisvärda lösningen i förhållande till problemet och ser till så att det blir klanderfritt utfört.

Glöm inte ditt ROT-avdrag!

När du som privatperson i Stockholm anlitar en certifierad vvs-montör har du möjlighet att nyttja ROT-avdraget och därmed hålla nere på arbetskostnaderna. Upp till halva arbetskostnaden dras av redan på fakturan och resterande del betalas sedan av Skatteverket. Detta oavsett om det rör sig om en installation, service, dragning av nya ledningar eller hjälp till en större renovering så länge det sker i eller i anslutning till bostäder du själv äger. Du behöver bara meddela om du vill använda Rot, resten sköter vi.

Trygg och prisvärd hjälp till alla i Stockholm

Stopp i avloppet, problem med inomhusklimatet, en värmepump som inte fungerar, avsaknad av varmvatten eller hjälp till en renovering?
Kontakta oss så ser vi till så att du får fullt auktoriserad hjälp till arbetets helhet. Genom att välja de bästa metoderna och kvalitativt material kan du känna dig trygg med att allt är optimalt och att ditt försäkringsbolag har vad de behöver om ett fel skulle uppstå.