Badrumsrenovering Täby

Badrumsrenovering i Täby

Har du ett badrum som behöver fräschas upp eller kräver någon form av förändring för att passa dig liksom din familj bättre? Oavsett anledning till din badrumsrenovering har vi på Byggest både kapacitet och kunskap för att fullända projektet. Med allomfattande kompetens och full behörighet rår vi om samtliga delar av arbetet och ser till så att du får ett säkert och snyggt badrum till svar motsvarandes just det du förväntat dig.

Med oss får du ditt drömbadrum förvekligat på ett fackmannamässigt, säkert och prisvärt sätt. Lämna telefonnummer här nedan så återkommer vi snart för att ge dig ett personligt och snyggt badrum i linje med alla dina önskemål.

Noggrann projektering och ett kunnigt utförande

Att planera inför en badrumsrenovering är både roligt och spännande, men det är många faktorer att tänka över för att inte fatta felaktiga beslut eller stöta på problem längs processen.

 • Ringa in dina främsta behov
 • Fundera över vilken stil du föredrar
 • Vilken planlösning ger maximal nytta?
 • Dusch eller badkar?
 • Förvaringsbehov
 • Hur mycket är du beredd att lägga på renoveringen?

Känns det krångligt eller kör du fast finns vi här redo att dela med oss av både inspiration och förslag på hur du får ut maximalt av din investering.

Rätt kompetens för renoveringens samtliga delar

Att välja rätt entreprenör är direkt avgörande vid en badrumsrenovering. Hos oss får du kunnig hjälp från början till slut med all kompetens samlad inom företaget. Något som uppskattats av våra tidigare kunder då de sluppit krångla med att kontakta flera olika hantverkare eller behövt oroa sig för strul i arbetsflödet. Vi dyker upp enligt avtal, följer en tydlig tidsplan för att lämna enligt överenskommet och slutfakturan är aldrig annan än den du förväntat dig.

Oavsett hur du vill att ditt nya badrum ska se ut är vi på Byggest fullt auktoriserade och utrustade för uppgiften. Vi kan hjälpa dig fatta rätt beslut gällande material och funktion, våra VVS-montörer löser installation och omdragningar liksom elektriker och snickare fulländar projektet. Inga drömmar är för stora eller för små att förvekliga med allomfattande kapacitet och erfarenhet från mängder av tidigare renoveringar.

Byggest - Utför badrumsrenovering i Stockholm

För en prisvärd och trygg badrumsrenovering i Täby

Hos oss kan du förvänta dig:

 • Ett smidigt arbetsflöde och lyhörd personal
 • Punktlighet och effektivitet
 • Fackmannamässiga och säkra lösningar
 • Vi dyker upp som förväntat och lämnar enligt avtal
 • Tydliga tidsplaner och inga dolda kostnader

Har du en idé så har vi lösningen. Med lång erfarenhet från alla möjliga sorters badrumsrenoveringar för såväl privatpersoner som företag ser vi inga förfrågningar som för stora eller för små för att genomföra. Planering, inköp, golvvärme, elinstallationer och plattsättning. Dina önskemål står alltid i centrum och genom en nära dialog kommer vi skapa ett snyggt och funktionellt badrum som uppnår allt du drömt om.