Badrumsrenovering i Sollentuna

Badrumsrenovering i Sollentuna

Det är alltid kul och spännande att planera för en badrumsrenovering och vi älskar vårt arbete där vi får vara med och förverkliga alla våra kunders idéer och drömmar. Fullt auktoriserade och med gedigen erfarenhet kan vi följa med från renoveringens början till slut och dela med oss av både kunskap och inspiration för optimala badrum. Vi ser inga hinder och inga drömmar är för stora eller små. Vad du än förväntar dig kan du känna dig säker på att våra hantverkare kommer rätt utrustade för att lösa uppgiften effektivt, kunnigt och prisvärt.

Vi är redo varesig du i Sollentuna vill ha en enklare uppfräschning eller totalförändring är vi redo att axla ansvaret.

Kunnig och pålitlig hjälp till dig i Sollentuna

Förutom att ge dig kvalitativ hjälp efter behov är vi även måna om din trygghet och att ge dig en så positiv upplevelse som möjligt av renoveringens helhet. Genom en nära dialog kommer vi löpande informera dig om var vi befinner oss i processen och ge dig möjligheten att vara med och se ditt nya badrum växa fram.

När du anlitar Byggest kan du förvänta dig:

  • Lyhörd personal och ett smidigt samarbete
  • Nära kontakt till en dedikerad projektledare som håller dig uppdaterad och besvarar alla dina frågor.
  • Flexibla arbetstider anpassade för att passa din vardag
  • Erfarenhet och yrkesskicklighet
  • Effektivitet och punktlighet
  • Adekvat hjälp till projektets samtliga delar

Framförallt så är det givetvis dina personliga önskemål som kommer i första hand!

Auktoriserade för renoveringens samtliga delar

När det kommer till en badrumsrenovering är valet av entreprenör extra viktigt. Vi på Byggest har kompetens och behörighet att utföra alla typer av badrumsrenoveringar med ansvar för processens samtliga delar. Vi hjälper dig gärna redan från start och guidar dig rätt i val av material och design för att sedan förverkliga alla dina önskemål och drömmar. Utan att tumma på kvaliteten arbetar vi effektivt enligt överenskommen tidsplan för att du ska slippa leva på en byggarbetsplats längre än nödvändigt. Givetvis efterföljs branschens alla regler för ett säkert och hållbart resultat och vi väljer enbart marknadens bästa material som borgar för modern och säker standard. Innan vi lämnar genomförs alltid en besiktning tillsammans för att försäkra oss om att du är nöjd med vad som gjorts. Vi överlämnar även skriftliga intyg liksom garanti på utfört arbete som försäkrar dig om att det du fått är ett vattentätt, säkert och hållbart badrum.

Kontakta oss för en smidig och prisvärd badrumsrenovering

Vi på Bygest har erfarenhet från alla möjliga sorters badrumsrenoveringar och vet vad som krävs för att uppnå alla kunders varierande önskemål. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag och inga uppdrag är för stora eller för små liksom inga problem eller förfrågningar för komplexa för att lösa.

Lämna dina kontaktuppgifter eller ditt telefonnummer här i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast möjligt.