Showroom badrumsstudio i Järfälla

Att renovera ett badrum kan kännas som en krävande och komplicerad process för många människor – men så behöver det inte vara. Ibland har man personliga preferenser eller en egen vision på hur det färdiga resultatet ska se ut men har svårt att se hur processen ska gå till. Vare sig du söker efter inspiration eller om du redan har en helt unik idé, kan professionell rådgivning ändå vara bra att luta sig mot under renoveringens gång. Med oss på Byggest gör vi badrumsrenoveringen till en rolig process fylld av kreativa val och ett gott samarbete.

På vårt kontor i Järfälla hittar du numera också vårt showroom där du kan hämta inspiration inför din nästa renovering. Där kan vi även hjälpa dig att göra en 3D ritning av ditt badrum. Med 3D-ritningen får du en nyttig överblick över badrummet som visar dig exakt vad du får plats med och vart. Tillsammans kan vi hjälpa dig att hitta möbler, kakel och rätt färger till badrummet. Vi kan testa hur det ser ut med olika kommoder, speglar och duschväggar. Med vår expertis och dina drömmar kan vi leka runt med rummets utformning och inredning tills vi skapat en version som passar just dig.

Byggest showroom Badrumsstudio i Järfälla

Välj rätt kakel till ditt badrum

Om du är osäker på vilket kakel du vill använda har du även möjlighet att ta en närmare titt på våra olika kakelsorter i showroomet. Upptäck kaklets toner, mönster och färger för att slutligen känna dig helt säker på ditt val.

Hur vill du ha ditt kakel? Varmt kallt, eller med mönster? Oavsett om du vill ha en diskretare kakelsort eller kakel med mycket struktur och nyans hjälper vi dig att hitta rätt sort bland vårt sortiment. Hos oss hittar du även vackra mosaiksorter som ger ditt badrum karaktär och färg. Vill du veta mer? Läs mer om årets kakeltrender här!

Ett gott tips är att besöka vår Facebook-sida för ytterligare inspiration innan du besöker oss. Där kan du även få tips och se hur våra tidigare kunder valt att renovera sina badrum. Kanske upptäcker du en ny särskild kakelsort eller en möbel du tycker extra bra om?

Passa på att besöka oss på Veddestavägen 24 i Järfälla för inspiration och rådgivning inför din nästa renovering. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att skapa ditt drömhem. Du kan även välja att boka en egen tid med en av våra inredningsrådgivare. Vid ett sådant tidsbokat möte kan vi i lugn och ro gå igenom just ditt kakel- och badrumsprojekt.

Kakel hos Byggest showroom Badrumsstudio i Järfälla

Hitta mer inspiration på vår Instagram eller Facebook. Besök även vår Instagram för vårt showroom, @badrumsstudio.

Varmt välkommen att besöka oss!

Veddestavägen 24, 175 62 Järfälla
Tel: 0709556000
@byggestab

För personlig kontakt och rådgivning är du välkommen att höra av dig till oss på 0709556000.