Totalrenovering Stockholm

Totalrenovering. Ett jobb för oss.

Totalrenovera din villa eller lägenhet. Anlita Byggest AB för din totalrenovering för att få ett hus/lägenhet som håller modern standard i både utseende och kvalite.

Byggest - Utför badrumsrenovering i Stockholm

Vi utför totalentreprenad vilket innebär att vi sköter renoveringens alla delar. Detta innebär för er del att ni endast behöver ha en kontaktperson och uppkommer det frågor där ni inte vet vem som ska svara på dem så tar vi hand om det. Att renovera med totalentreprenad gör att projektet blir färdigt snabbare än alternativet med flera aktörer eftersom vi inte behöver vänta in andra hantverkare och företag, utan vi kan jobba på i ett bra tempo och förmedla era önskemål på vägen. Det brukar också bli billigare att lägga hela jobbet hos ett företag.

För vår del innebär totalentreprenaden att arbetsgången blir enklare och snabbare, vi kan informera både er och våra samarbetspartners snabbare och enklare vilket gör problemlösning smidigt. Detta gör också att vi kan garantera att jobbet blir gjort på rätt sätt enligt de lagar och krav som gäller.