Badrumsrenovering i Järfälla

Badrumsrenovering i Järfälla

Ett perfekt badrum ska vara snyggt och funktionellt, format i en stil som matchar familjens tycke och med detaljer som möter dess användares alla väsentliga behov. Med rätt kunskap och behörighet kan vi på Byggest leverera just det till samtliga kunder oavsett önskemål eller krav. Vi vet vad som krävs för att ditt nya badrum ska vara säkert liksom hållbart och fullt auktoriserade ser vi inga begränsningar för vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Det krävs kunskap och erfarenhet för att genomföra en badrumsrenovering på ett effektivt och säkert sätt. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att få hjälp av engagerade och utbildade hantverkare samt ett badrum som efterliknar precis allt det du drömt om.

Trygg och kunnig hjälp till din badrumsrenovering

Hos oss på Byggest är det service och kvalitet som står i fokus när vi ger oss in i ett projekt. Vi utgår alltid från kundens förväntningar med mål att hitta den bästa och mest prisvärda lösningen till rådande förutsättningar och önskemål. Alla våra medarbetare är utbildade och auktoriserade för de uppgifter de tilldelas och givetvis tar vi alltid hänsyn till rådande branschregler och säkerhetsföreskrifter. Du kan förvänta dig att vi dyker upp som förväntat och håller oss till vår överenskomna tidsplan för att sedan också vara klara enigt utsatt datum. För optimala resultat väljer vi oavkortat kvalitativt material som lovar modern och hållbar standard.

Utan att tumma på kvaliteten arbetar vi effektivt så att du slipper bo på en byggplats längre än nödvändigt och innan vi lämnar genomförs en gemensam besiktning. Vi lämnar även över viktig dokumentation, intyg och garantier så att du kan känna dig lika trygg efter din badrumsrenovering som under arbetets gång.

Från projektering och planering till genomförande

En grundlig planering är avgörande för såväl slutresultat som genomförandet då det blir betydligt mycket enklare att uppnå ett resultat som motsvarar alla behov utan krångel eller tidsnöd. Börja därför alltid med att identifiera alla väsentliga behov och lösningar som gör just ditt badrum mer användbart. Är ni många som ska få plats? Kanske behövs dubbla handfat, mer förvaringsmöjligheter och önskar du dusch eller ett badkar? Gå sedan vidare genom att söka inspiration och hitta en stil som gör rummet mer personligt.

Kontakta oss tidigt i processen så delar vi med oss av vår erfarenhet redan vid projekteringen och bistår med tips liksom inspiration med hänsyn till behov och budget. När planeringen satts samman arbetar vi fram en tidsplan och sätter startdatum för att sedan utse en projektledare som sedan ansvarar för arbetets helhet.

Professionell hjälp till dig i Järfälla

Drömmer du i Järfälla om en badrumsrenovering? Med lång erfarenhet och full auktorisering har vi kapacitet att rå om samtliga delar av renoveringen, från början till slut. Dina önskemål kommer alltid i första hand och med en nära dialog håller vi dig uppdaterad så att du får vara med och se ditt nya badrum växa fram.

Vill du ha offert, få svar på några frågor eller boka in ett hembesök kan du antingen ringa eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret här nedan så återkommer vi snart för att sätta projektet i rullning.