Badrumsrenovering Järfälla

Badrumsrenovering i Järfälla

Ett perfekt badrum ska vara snyggt och funktionellt, format i en stil som matchar familjens tycke och med detaljer som möter dess användares alla väsentliga behov. Med rätt kunskap och behörighet kan vi på Byggest leverera just det till samtliga kunder oavsett önskemål eller krav. Vi vet vad som krävs för att ditt nya badrum ska vara säkert liksom hållbart och fullt auktoriserade ser vi inga begränsningar för vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Det krävs kunskap och erfarenhet för att genomföra en badrumsrenovering på ett effektivt och säkert sätt. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att få hjälp av engagerade och utbildade hantverkare samt ett badrum som efterliknar precis allt det du drömt om.

Byggest - Utför badrumsrenovering i Stockholm

Trygg och kunnig hjälp till din badrumsrenovering

Hos oss på Byggest är det service och kvalitet som står i fokus när vi ger oss in i ett projekt. Vi utgår alltid från kundens förväntningar med mål att hitta den bästa och mest prisvärda lösningen till rådande förutsättningar och önskemål. Alla våra medarbetare är utbildade och auktoriserade för de uppgifter de tilldelas och givetvis tar vi alltid hänsyn till rådande branschregler och säkerhetsföreskrifter. Du kan förvänta dig att vi dyker upp som förväntat och håller oss till vår överenskomna tidsplan för att sedan också vara klara enigt utsatt datum. För optimala resultat väljer vi oavkortat kvalitativt material som lovar modern och hållbar standard.

Utan att tumma på kvaliteten arbetar vi effektivt så att du slipper bo på en byggplats längre än nödvändigt och innan vi lämnar genomförs en gemensam besiktning. Vi lämnar även över viktig dokumentation, intyg och garantier så att du kan känna dig lika trygg efter din badrumsrenovering som under arbetets gång.

Byggest - Utför badrumsrenovering i Stockholm

Från projektering och planering till genomförande

En grundlig planering är avgörande för såväl slutresultat som genomförandet då det blir betydligt mycket enklare att uppnå ett resultat som motsvarar alla behov utan krångel eller tidsnöd. Börja därför alltid med att identifiera alla väsentliga behov och lösningar som gör just ditt badrum mer användbart. Är ni många som ska få plats? Kanske behövs dubbla handfat, mer förvaringsmöjligheter och önskar du dusch eller ett badkar? Gå sedan vidare genom att söka inspiration och hitta en stil som gör rummet mer personligt.

Kontakta oss tidigt i processen så delar vi med oss av vår erfarenhet redan vid projekteringen och bistår med tips liksom inspiration med hänsyn till behov och budget. När planeringen satts samman arbetar vi fram en tidsplan och sätter startdatum för att sedan utse en projektledare som sedan ansvarar för arbetets helhet.

ML
Martin Lagerblad ★★★★★ 09/09/2019

De har målat (och delvis spacklat) samtliga väggar och tak, totalrenoverat ett badrum och kaklat en toalett, renoverat ett kök samt (genom samarbete med professionell golvläggare) lagt ny fiskbensparkett och slipat golv. Resultatet har blivit fantastiskt fint och allt från offert till slutgiltig kostnad och utfarande har varit utomordentligt bra (…)

Läs mer
WD
William Drews ★★★★★ 23/08/2019

Jag ska nu berätta en historia.

Jag skulle för första gången ge mig in i renovering. En stor omfattande renovering där vi skulle bygga ett helt nytt badrum från grunden. Jag visste inte vart och hur jag skulle vända mig när det kom till hantverkare. (…)

Läs mer
JU
Johan Ulander ★★★★★ 21/08/2019

Vi anlitade BYGGEST på rekommendation från en kollega för att göra en badrumsrenovering samt flytt av vatten och avlopp till vårt nya kök som vi monterat upp själva.

Om det är något vi verkligen har uppskattat med BYGGEST under vår renovering, förutom att arbetet (…)

Läs mer
JH
Jonas Havlik ★★★★★ 14/08/2019

Väldigt serviceinriktade och flexibla hantverkare! Mycket nöjd med renoveringen; både resultat och leveranstid. Hade önskat lite mer proaktiv återkoppling under arbetets gång men annars inget att klaga på! Kommer nog använda Byggest igen vid framtida renoveringar.

Läs mer
AK
Arijan Kan ★★★★★ 09/08/2019

Kan inte vara annat än nöjd med Byggest. De renoverade mitt badrum på 2 veckor. Blev klara i förtid och var extremt lyhörda under processen. Fackmannamässigt med alla papper och certifikat i ordning, till ett rimligt pris. Kommer att anlita Byggest igen!

Läs mer
EN
Emma N ★★★★★ 19/12/2018

Jag anlitade Byggest för renovering av kök och garderob i min lägenhet och blev jättenöjd med slutresultatet.
Tidplanen höll bra och slutpriset stämde på kronan med offerten (betalade bara extra för material som de köpte för min räkning, men skönt slippa lägga tid på att åka och köpa det själv). Priset jag fick från dem var dessutom det lägsta, de offerter jag tog in från andra bolag låg på en mycket högre nivå. (…)

Läs mer
CO
Christer Olin ★★★★★ 16/01/2019

Vi anlitade Byggest för att byta stammar, vattenledningar och renovera badrum och tvättstuga, samt lägga klinkergolv i hallen. Alla hantverkare var väldigt kunniga och trevliga, och vi fick snabbt svar på våra frågor. Slutresultatet blev väldigt fint, Byggest är seriösa: professionella och punktliga, håller koll på kostnader och tidplan, levererar hög kvalitet och vi upplevde att Byggest är måna om att kunden ska bli nöjd. (…)

Läs mer
TL
Torun Lindholm ★★★★★ 15/02/2019

Byggest har gjort flera jobb hos mig (renovering av badrum, reparation av vattenskada, måleri). Duktiga, seriösa och snabba. Har det varit något problem har jag fått hjälp direkt. (…)

Läs mer

Professionell hjälp till dig i Järfälla

Drömmer du i Järfälla om en badrumsrenovering? Med lång erfarenhet och full auktorisering har vi kapacitet att rå om samtliga delar av renoveringen, från början till slut. Dina önskemål kommer alltid i första hand och med en nära dialog håller vi dig uppdaterad så att du får vara med och se ditt nya badrum växa fram.

Vill du ha offert, få svar på några frågor eller boka in ett hembesök kan du antingen ringa eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret här nedan så återkommer vi snart för att sätta projektet i rullning.