Rörmokare i Solna

Rörmokare i Solna

Som händig kanske man kan rå om enklare reparationer och mindre åtgärder på egen hand, men det gäller att veta vad man gör då minsta lilla misstag kan resultera i förödande konsekvenser. Dessutom kan det bli problem med försäkringsbolaget då de i sin tur kräver dokumentation som intygar att arbetet är fackmannamässigt utfört.

När du anlitar en rörmokare behöver du aldrig oroa dig för läckor eller felaktiga installationer. Vi på Byggest är rätt utbildade för alla typer av VVS-arbeten och erbjuder såväl akuta insatser som hjälp vid renoveringar för både privatpersoner och företag i Solna. Här står kvalitet och service i fokus för samtliga uppdrag och vi vet att det inte finns några bra genvägar till det perfekta resultatet.

Pålitlig rörmokare i Solna

En rörmokare är grundligt utbildad för att dra avlopps- och vattenledningar i och till fastigheter liksom installera och reparera VVS-produkter av alla dess slag. Det är ett brett arbetsområde som inkluderar allt från att laga eller byta ut droppande kranar till att ansluta värmepumpar och vattenburna system i privata hem och företagsbyggnader. Naturligtvis står de även redo vid mer akuta situationer i form av pågående läckage eller problem med varmvatten och värme för att vidta snabba åtgärder som minimerar och avhjälper skadan.

Våra rörmokare har kompetens och erfarenhet från alla typer av VVS-uppdrag liksom lång erfarenhet från branschen.

Som kund hos oss kan du förvänta dig:

  • Pålitlig och kunnig hjälp från utbildade rörmokare
  • Hög kvalitet till bra priser
  • Ett fackmannamässigt utförande
  • Garantier och grundlig dokumentation
  • God kommunikation och kontinuerlig uppföljning
Byggest - Utför VVS arbeten i Stockholm

Totalentreprenad för såväl stora som små projekt

Från det att vi startade vår verksamhet har vi varit med och förverkligat otaliga renoveringsdrömmar i privata hem och på företag runt om i Solna. Vi har bred kompetens och kan förutom rörmokare även erbjuda rätt hantverkare för renoveringens helhet från projektering och genomförande till slutbesiktning och service för framtiden. Vi har samtliga erforderliga certifikat för exempelvis våtrum, Säkert vatten och el och är vana vid alla sorters projekt vid både renoveringar och nybyggnationer. Vi projekterar alltid utifrån våra kunders personliga behov och väljer oavkortat kvalitetsmaterial liksom de mest lämpade bygglösningarna i förhållande till förutsättningar och budget.

Rätt hjälp för både privatpersoner och företag

Söker du efter en kunnig och pålitlig rörmokare i Solna som lyssnar till dina behov för att ge dig precis den hjälp du söker?

Vi är ett väletablerat företag som kan hjälpa dig med alla sorters VVS-arbeten och bistå med hjälp till samtliga av dina potentiella renoverings- och byggprojekt. Det är genom vår höga servicekänsla och förståelsen för kvalitet som vi byggt vår verksamhet och vi arbetar hårt för att även fortsätta växa tillsammans med våra kunder. Har du några frågor, vill du se en offert eller behöver du rörmokare med omnejd? Tveka inte utan kontakta oss direkt så tar vi på oss ansvaret att tillgodose samtliga av dina önskemål.