VVS i Bromma

VVS i Bromma

Arbeten med VVS och rördragning kräver kunskap och erfarenhet för att kunna utföras på ett både smart och säkert sätt varpå man gör bäst i att låta proffsen hantera uppgiften. När du anlitar oss kan du känna dig trygg och säker på att få de bästa lösningarna för dina behov och ett kostnadseffektivt resultat som håller för framtiden.

Söker du efter en pålitlig VVS-montör i Bromma för installation, service eller underhåll? Tveka inte utan kontakta oss så ger vi dig hjälpen du behöver. Våra tjänster är riktade till såväl privatpersoner som företag och vi åtar oss allt från de minsta till mer omfattande och komplexa uppdrag.

Byggest - Utför VVS-arbeten i Stockholm

VVS – Värme, ventilation och sanitet

VVS är en förkortning för värme, ventilation, sanitet och omfattar system för avlopp och vattenförsörjning, kontroll över inomhusklimatet samt olika styr- och övervakningssystem för dem alla. Vi på Byggest hjälper kontinuerligt våra kunder i Bromma med allt från akuta ärenden till planerade installationer, service och reparation av befintlig VVS. Vi har också kapacitet för totalentreprenad vid en större renovering där vi väljer kostnadseffektiva lösningar helt i linje med kundens personliga önskemål.

Exempel på arbeten vi kontinuerligt anlitas för att lösa:

  • Kranar som droppar eller läcker
  • Hjälp med installation och att dra ledningar vid en bad- eller köksrenovering
  • Service, installation och reparation av värmepumpar, varmvattenberedare, element och inredning.
  • Stambyten
  • Akuta läckor som kräver snabba åtgärder för att minimera skadan.
Byggest - Stambyte i Stockholm

Hantera arbetet själv eller med hjälp från ett proffs?

Många väljer att genomföra sina VVS-arbeten på egen hand för att på så sätt hålla nere på kostnaderna. Ett beslut som kan resultera i stora problem och i värsta fall ett betydligt mycket kraftigare slag mot deras ekonomi. En felaktig installation kan resultera i en vattenskada som inte bara är problematisk utan även kostsam att åtgärda. Dessutom motsätter sig de flesta försäkringsbolagen att hjälpa till om man inte kan visa skriftlig dokumentation som intygar att arbetet blivit fackmannamässigt utfört.

Om du är det minsta osäker eller om det gäller en mer komplex installation så bör du alltid be om hjälp från en kunnig aktör, experter på VVS. Då kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på ett lämpligt, säkert och snyggt sätt utan risk för komplikationer eller skador i framtiden.

ML
Martin Lagerblad ★★★★★ 09/09/2019

De har målat (och delvis spacklat) samtliga väggar och tak, totalrenoverat ett badrum och kaklat en toalett, renoverat ett kök samt (genom samarbete med professionell golvläggare) lagt ny fiskbensparkett och slipat golv. Resultatet har blivit fantastiskt fint och allt från offert till slutgiltig kostnad och utfarande har varit utomordentligt bra (…)

Läs mer
WD
William Drews ★★★★★ 23/08/2019

Jag ska nu berätta en historia.

Jag skulle för första gången ge mig in i renovering. En stor omfattande renovering där vi skulle bygga ett helt nytt badrum från grunden. Jag visste inte vart och hur jag skulle vända mig när det kom till hantverkare. (…)

Läs mer
JU
Johan Ulander ★★★★★ 21/08/2019

Vi anlitade BYGGEST på rekommendation från en kollega för att göra en badrumsrenovering samt flytt av vatten och avlopp till vårt nya kök som vi monterat upp själva.

Om det är något vi verkligen har uppskattat med BYGGEST under vår renovering, förutom att arbetet (…)

Läs mer
JH
Jonas Havlik ★★★★★ 14/08/2019

Väldigt serviceinriktade och flexibla hantverkare! Mycket nöjd med renoveringen; både resultat och leveranstid. Hade önskat lite mer proaktiv återkoppling under arbetets gång men annars inget att klaga på! Kommer nog använda Byggest igen vid framtida renoveringar.

Läs mer
AK
Arijan Kan ★★★★★ 09/08/2019

Kan inte vara annat än nöjd med Byggest. De renoverade mitt badrum på 2 veckor. Blev klara i förtid och var extremt lyhörda under processen. Fackmannamässigt med alla papper och certifikat i ordning, till ett rimligt pris. Kommer att anlita Byggest igen!

Läs mer
EN
Emma N ★★★★★ 19/12/2018

Jag anlitade Byggest för renovering av kök och garderob i min lägenhet och blev jättenöjd med slutresultatet.
Tidplanen höll bra och slutpriset stämde på kronan med offerten (betalade bara extra för material som de köpte för min räkning, men skönt slippa lägga tid på att åka och köpa det själv). Priset jag fick från dem var dessutom det lägsta, de offerter jag tog in från andra bolag låg på en mycket högre nivå. (…)

Läs mer
CO
Christer Olin ★★★★★ 16/01/2019

Vi anlitade Byggest för att byta stammar, vattenledningar och renovera badrum och tvättstuga, samt lägga klinkergolv i hallen. Alla hantverkare var väldigt kunniga och trevliga, och vi fick snabbt svar på våra frågor. Slutresultatet blev väldigt fint, Byggest är seriösa: professionella och punktliga, håller koll på kostnader och tidplan, levererar hög kvalitet och vi upplevde att Byggest är måna om att kunden ska bli nöjd. (…)

Läs mer
TL
Torun Lindholm ★★★★★ 15/02/2019

Byggest har gjort flera jobb hos mig (renovering av badrum, reparation av vattenskada, måleri). Duktiga, seriösa och snabba. Har det varit något problem har jag fått hjälp direkt. (…)

Läs mer

Professionell hjälp för dig i Bromma

Står du inför en renovering, har du upptäckt ett läckage, behöver du hjälp med en bristfällig golvbrunn eller står du helt plötsligt utan värme och varmvatten? Alla fastigheter är beroende av att deras VVS fungerar som den ska och problem som uppkommer kan ställa till stora problem, men vi på Byggest har lösningen. Våra kunniga hantverkare felsöker, installerar, reparera och byter ut det som behövs i såväl privata hem som större bostadshus och företag.

Välkommen att kontakta oss så tar vi fram den bästa lösningen för just dig.