Badrumsrenovering i Bromma

Proffsig badrumsrenovering efter dina önskemål

För riktigt bra resultat som uppnår alla högt ställda krav krävs både erfarenhet och rätt sorts kompetenser. Det gäller att välja hantverkare med omsorg och när du väljer oss kan du känna dig trygg med att våra kunniga medarbetare kommer rätt utrustade för uppgiften. De har alla behörighet och de certifikat som krävs för att arbeta med våtrum och med övergripande expertis erbjuder vi genomgående hjälp med renoveringens samtliga delar. Vi åtar oss både större och mindre projekt för såväl privatpersoner som företag i Bromma.

Kom med din förfrågan så tar vi på oss ansvaret att göra alla drömmar och idéer till verklighet.

Ett nytt badrum med personlig prägel

Alla som kommer till oss med önskan om ett nytt badrum har individuella och personliga behov att uppfylla varpå vi utbildat oss för att kunna göra det som krävs vid samtliga uppdrag. Vi följer mer än gärna med dig redan från planering och projektering till slutbesiktning så att renoveringen med säkerhet fortskrider enligt dina önskemål. Behöver du sedan tips eller inspiration delar vi självfallet med oss av all den erfarenhet vi samlat på oss genom åren.

Börja med att fundera på vad du behöver, vilken stil som passar ditt hem och vilken budget du har att röra dig med. Hör sedan av dig till oss så hjälper vi dig med att sätta planering för renoveringens helhet. Varesig du söker ett praktiskt familjebadrum i lantlig stil eller ett trendigt rum som ger dig den rätta spakänslan på plats hemma i Bromma löser vi utmaningen att överträffa dina förväntningar.

För att vi värdesätter din trygghet

Vår grundvision är att alltid vara ett schyst byggföretag som håller sina löften och levererar högkvalitativa badrum till samtliga kunder i linje med deras personliga önskemål. Oavsett uppdrag följer vi rådande branschregler för våtrum och Säkervattens strikta bestämmelser så att du som kund kan känna dig precis lika trygg under arbetet som efteråt. Du behöver aldrig oroa dig för några dolda fel eller tråkiga överraskningar när slutfakturan kommer. All badrumsrenovering utförs noga av adekvat utbildad personal och vi tummar aldrig på varesig kvalitet eller säkerhet. Allt material väljs med omsorg och uppfyller modern standard både vad gäller utseende och hållbarhet.

Efter att arbetet utförts överlämnas garanti på jobbet och ett skriftligt intyg på att samtliga moment utförts fackmannamässigt enligt gällande föreskrifter. Varesig du önskar renovering eller att bygga nytt kommer du kunna förvänta dig ett vattentätt, snyggt och säkert badrum som svar.

Rätt hjälp till din badrumsrenovering i Bromma

Har du planer på att renovera ditt badrum så har vi rätt kunskap och kapacitet att realisera dina idéer. Vi ser inga arbeten som förstora eller komplexa för att genomföra och det är alltid dina önskemål som kommer i första hand. Fyll i kontaktformuläret du finner här nedan eller lämna telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan för att diskutera projektets helhet lite närmre.