Badrumsrenovering Bromma

Proffsig badrumsrenovering efter dina önskemål

För riktigt bra resultat som uppnår alla högt ställda krav krävs både erfarenhet och rätt sorts kompetenser. Det gäller att välja hantverkare med omsorg och när du väljer oss kan du känna dig trygg med att våra kunniga medarbetare kommer rätt utrustade för uppgiften. De har alla behörighet och de certifikat som krävs för att arbeta med våtrum och med övergripande expertis erbjuder vi genomgående hjälp med renoveringens samtliga delar. Vi åtar oss både större och mindre projekt för såväl privatpersoner som företag i Bromma.

Kom med din förfrågan så tar vi på oss ansvaret att göra alla drömmar och idéer till verklighet.

Byggest - Utför badrumsrenovering i Stockholm

Ett nytt badrum med personlig prägel

Alla som kommer till oss med önskan om ett nytt badrum har individuella och personliga behov att uppfylla varpå vi utbildat oss för att kunna göra det som krävs vid samtliga uppdrag. Vi följer mer än gärna med dig redan från planering och projektering till slutbesiktning så att renoveringen med säkerhet fortskrider enligt dina önskemål. Behöver du sedan tips eller inspiration delar vi självfallet med oss av all den erfarenhet vi samlat på oss genom åren.

Börja med att fundera på vad du behöver, vilken stil som passar ditt hem och vilken budget du har att röra dig med. Hör sedan av dig till oss så hjälper vi dig med att sätta planering för renoveringens helhet. Varesig du söker ett praktiskt familjebadrum i lantlig stil eller ett trendigt rum som ger dig den rätta spakänslan på plats hemma i Bromma löser vi utmaningen att överträffa dina förväntningar.

Byggest - Utför badrumsrenovering i Stockholm

För att vi värdesätter din trygghet

Vår grundvision är att alltid vara ett schyst byggföretag som håller sina löften och levererar högkvalitativa badrum till samtliga kunder i linje med deras personliga önskemål. Oavsett uppdrag följer vi rådande branschregler för våtrum och Säkervattens strikta bestämmelser så att du som kund kan känna dig precis lika trygg under arbetet som efteråt. Du behöver aldrig oroa dig för några dolda fel eller tråkiga överraskningar när slutfakturan kommer. All badrumsrenovering utförs noga av adekvat utbildad personal och vi tummar aldrig på varesig kvalitet eller säkerhet. Allt material väljs med omsorg och uppfyller modern standard både vad gäller utseende och hållbarhet.

Efter att arbetet utförts överlämnas garanti på jobbet och ett skriftligt intyg på att samtliga moment utförts fackmannamässigt enligt gällande föreskrifter. Varesig du önskar renovering eller att bygga nytt kommer du kunna förvänta dig ett vattentätt, snyggt och säkert badrum som svar.

ML
Martin Lagerblad ★★★★★ 09/09/2019

De har målat (och delvis spacklat) samtliga väggar och tak, totalrenoverat ett badrum och kaklat en toalett, renoverat ett kök samt (genom samarbete med professionell golvläggare) lagt ny fiskbensparkett och slipat golv. Resultatet har blivit fantastiskt fint och allt från offert till slutgiltig kostnad och utfarande har varit utomordentligt bra (…)

Läs mer
WD
William Drews ★★★★★ 23/08/2019

Jag ska nu berätta en historia.

Jag skulle för första gången ge mig in i renovering. En stor omfattande renovering där vi skulle bygga ett helt nytt badrum från grunden. Jag visste inte vart och hur jag skulle vända mig när det kom till hantverkare. (…)

Läs mer
JU
Johan Ulander ★★★★★ 21/08/2019

Vi anlitade BYGGEST på rekommendation från en kollega för att göra en badrumsrenovering samt flytt av vatten och avlopp till vårt nya kök som vi monterat upp själva.

Om det är något vi verkligen har uppskattat med BYGGEST under vår renovering, förutom att arbetet (…)

Läs mer
JH
Jonas Havlik ★★★★★ 14/08/2019

Väldigt serviceinriktade och flexibla hantverkare! Mycket nöjd med renoveringen; både resultat och leveranstid. Hade önskat lite mer proaktiv återkoppling under arbetets gång men annars inget att klaga på! Kommer nog använda Byggest igen vid framtida renoveringar.

Läs mer
AK
Arijan Kan ★★★★★ 09/08/2019

Kan inte vara annat än nöjd med Byggest. De renoverade mitt badrum på 2 veckor. Blev klara i förtid och var extremt lyhörda under processen. Fackmannamässigt med alla papper och certifikat i ordning, till ett rimligt pris. Kommer att anlita Byggest igen!

Läs mer
EN
Emma N ★★★★★ 19/12/2018

Jag anlitade Byggest för renovering av kök och garderob i min lägenhet och blev jättenöjd med slutresultatet.
Tidplanen höll bra och slutpriset stämde på kronan med offerten (betalade bara extra för material som de köpte för min räkning, men skönt slippa lägga tid på att åka och köpa det själv). Priset jag fick från dem var dessutom det lägsta, de offerter jag tog in från andra bolag låg på en mycket högre nivå. (…)

Läs mer
CO
Christer Olin ★★★★★ 16/01/2019

Vi anlitade Byggest för att byta stammar, vattenledningar och renovera badrum och tvättstuga, samt lägga klinkergolv i hallen. Alla hantverkare var väldigt kunniga och trevliga, och vi fick snabbt svar på våra frågor. Slutresultatet blev väldigt fint, Byggest är seriösa: professionella och punktliga, håller koll på kostnader och tidplan, levererar hög kvalitet och vi upplevde att Byggest är måna om att kunden ska bli nöjd. (…)

Läs mer
TL
Torun Lindholm ★★★★★ 15/02/2019

Byggest har gjort flera jobb hos mig (renovering av badrum, reparation av vattenskada, måleri). Duktiga, seriösa och snabba. Har det varit något problem har jag fått hjälp direkt. (…)

Läs mer

Rätt hjälp till din badrumsrenovering i Bromma

Har du planer på att renovera ditt badrum så har vi rätt kunskap och kapacitet att realisera dina idéer. Vi ser inga arbeten som förstora eller komplexa för att genomföra och det är alltid dina önskemål som kommer i första hand. Fyll i kontaktformuläret du finner här nedan eller lämna telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan för att diskutera projektets helhet lite närmre.