Rörmokare i Bromma

Rörmokare i Bromma

Det är aldrig kul när vatten eller värme krånglar och som privatperson är det allt som oftast inget man kan lösa själv utan hjälp från en certifierad rörmokare. Vi på Byggest finns här för dig i Bromma för både akuta och planerade ärenden oavsett problematikens omfattning eller komplexitet.

När du anlitar oss kommer du kunna vara säker på att jobbet blir ordentligt utfört på ett säkert, smidigt och professionellt sätt med rätt material och lämpliga lösningar. Vi lovar att lyssna till alla dina behov och använder oss enbart av den allra senaste tekniken för att ge dig moderna och hållbara lösningar.

Byggest - Utför VVS-arbeten i Stockholm

Tjänster för såväl företag som privatpersoner

Oavsett om du kontaktar oss för ditt företags räkning eller i privata ärenden kan du förvänta dig ett professionellt bemötande och kunniga insatser efter behov. Några exempel på de uppdrag vi regelbundet åtar oss:

  • Service och underhåll – Byte av vattenklosetter, vattenlås, kranar, ventiler m.m. samt service av fastighetens befintliga ventilations- och värmesystem.
  • Installation – Vi installerar bland annat värmepumpar, varmvattenberedare och andra VVS-produkter i samband med renoveringar och nybyggnationer.
  • Assistans vid badrumsrenoveringar – Vi har behörighet och kunskap att rå om samtliga delar av en badrumsrenovering oavsett önskemål eller behov.
  • Stambyte – Alla stammar måste tids nog bytas ut i såväl mindre hem som större fastigheter och vi kan hjälpa dig konstatera behovet liksom rå om själva arbetet.
  • Varmvattenberedare – Vi kan hjälpa dig installera en ny varmvattenberedare, men finns också här vid akuta problem som snabbt kräver adekvata åtgärder.
  • Värmepumpar – Funderar du på att installera en värmepump kommer vi kunna hjälpa dig med att hitta rätt produkt på marknaden för att sedan installera den åt dig på rätt sätt.
  • Rörentreprenad – Här erbjuds totalentreprenad för allt från de minsta till de allra största projekten. Företagskund? Kontakta oss för ytterligare information.
Byggest - Stambyte i Stockholm

Professionell hjälp för professionella resultat

För att ta sig an ett VVS-jobb på rätt sätt krävs det yrkesvana samt att man besitter en högre grad av kompetens som säkerställer att problemen åtgärdas på absolut bästa sätt. Våra rörmokare är alla rätt utbildade och certifierade för arbetet de utför. Vi lämnar alltid skriftliga intyg och garanti på  de VVS-installationer som utförts så att du kan känna dig trygg och har dokument att lämna till både försäkringsbolag och vid en eventuell försäljning.

Förutom att lova dig kunskap kan du även förlita dig på att vi är punktliga, effektiva, sätter stort värde på löpande kommunikation och erbjuder prisvärda lösningar trots vår höga kvalitet. Vi dyker upp som lovat och din slutfaktura kommer aldrig bjuda på några oväntade kostnader.

ML
Martin Lagerblad ★★★★★ 09/09/2019

De har målat (och delvis spacklat) samtliga väggar och tak, totalrenoverat ett badrum och kaklat en toalett, renoverat ett kök samt (genom samarbete med professionell golvläggare) lagt ny fiskbensparkett och slipat golv. Resultatet har blivit fantastiskt fint och allt från offert till slutgiltig kostnad och utfarande har varit utomordentligt bra (…)

Läs mer
WD
William Drews ★★★★★ 23/08/2019

Jag ska nu berätta en historia.

Jag skulle för första gången ge mig in i renovering. En stor omfattande renovering där vi skulle bygga ett helt nytt badrum från grunden. Jag visste inte vart och hur jag skulle vända mig när det kom till hantverkare. (…)

Läs mer
JU
Johan Ulander ★★★★★ 21/08/2019

Vi anlitade BYGGEST på rekommendation från en kollega för att göra en badrumsrenovering samt flytt av vatten och avlopp till vårt nya kök som vi monterat upp själva.

Om det är något vi verkligen har uppskattat med BYGGEST under vår renovering, förutom att arbetet (…)

Läs mer
JH
Jonas Havlik ★★★★★ 14/08/2019

Väldigt serviceinriktade och flexibla hantverkare! Mycket nöjd med renoveringen; både resultat och leveranstid. Hade önskat lite mer proaktiv återkoppling under arbetets gång men annars inget att klaga på! Kommer nog använda Byggest igen vid framtida renoveringar.

Läs mer
AK
Arijan Kan ★★★★★ 09/08/2019

Kan inte vara annat än nöjd med Byggest. De renoverade mitt badrum på 2 veckor. Blev klara i förtid och var extremt lyhörda under processen. Fackmannamässigt med alla papper och certifikat i ordning, till ett rimligt pris. Kommer att anlita Byggest igen!

Läs mer
EN
Emma N ★★★★★ 19/12/2018

Jag anlitade Byggest för renovering av kök och garderob i min lägenhet och blev jättenöjd med slutresultatet.
Tidplanen höll bra och slutpriset stämde på kronan med offerten (betalade bara extra för material som de köpte för min räkning, men skönt slippa lägga tid på att åka och köpa det själv). Priset jag fick från dem var dessutom det lägsta, de offerter jag tog in från andra bolag låg på en mycket högre nivå. (…)

Läs mer
CO
Christer Olin ★★★★★ 16/01/2019

Vi anlitade Byggest för att byta stammar, vattenledningar och renovera badrum och tvättstuga, samt lägga klinkergolv i hallen. Alla hantverkare var väldigt kunniga och trevliga, och vi fick snabbt svar på våra frågor. Slutresultatet blev väldigt fint, Byggest är seriösa: professionella och punktliga, håller koll på kostnader och tidplan, levererar hög kvalitet och vi upplevde att Byggest är måna om att kunden ska bli nöjd. (…)

Läs mer
TL
Torun Lindholm ★★★★★ 15/02/2019

Byggest har gjort flera jobb hos mig (renovering av badrum, reparation av vattenskada, måleri). Duktiga, seriösa och snabba. Har det varit något problem har jag fått hjälp direkt. (…)

Läs mer

Pålitlig rörmokare för dig i Bromma

Våra skickliga rörmokare har sett det allra mesta under sina verksamma år i branschen och tar sig an alla uppdrag med både omsorg och förståelsen för hur de ska lösas. Vattenläckage, felinstallationer, problem med varmvattnet, frysta rör, stopp i avloppet, önskemål om att rekonstruera badrummets planlösning. Inga uppgifter är för stora eller för små för att våra rörmokare i Bromma ska kunna lösa dem.