Rörmokare i Järfälla

Rörmokare i Järfälla

Dagens hushåll är beroende av att varmvatten och värme fungerar som det ska och när något börjar krångla kan det bidra till både stora och påfrestande problem. Problem som sällan går att lösa på egen hand utan kräver hjälp från en kunnig rörmokare.

Oavsett om du behöver hjälper till en renovering eller söker rörmokare till mer akuta ärenden är vi på Byggest redo. Vi besitter all kunskap som krävs för alla typer av VVS-uppdrag, stora som små för att ge dig rätt hjälp när du behöver den med moderna, hållbara och prisvärda lösningar.

Byggest - Utför VVS arbeten i Stockholm

Vikten av att välja rätt hantverkare

Det krävs en hel del kunnande för att dra ledningar och rör på ett säkert och regelrätt sätt utan risk för läckage som skulle kunna ställa till med stora och kostsamma problem i fastigheten. Dessutom kan man få problem med sitt försäkringsbolag om man inte kan visa intyg på att arbetet är fackmannamässigt utfört i fall att exempelvis en läcka skulle uppträda.

Att anlita rörmokare är således inte bara det enklaste och smidigaste alternativet utan också en betryggande investering som lönar sig i längden.

Vi på Byggest är alltid redo för såväl större som mindre projekt. Våra rörmokare är experter på sitt område och följer oavkortat rådande branschregler för Säker vatteninstallation som säkerställer högsta kvalitet och förebygger såväl person- som egendomsskador. Vi tar fullt ansvar för vårt arbete och lämnar alltid garanti och skriftliga intyg på allt arbete som genomförts.

Byggest - Utför VVS-arbeten i Stockholm

Rörmokare för alla typer av VVS-uppdrag

Vi erbjuder allt från service, underhåll och installation till totalentreprenad.Varesig du kontaktar oss som privatperson eller för ditt företag kan du förvänta dig att vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med våra insatser. Här följer exempel på uppdrag vi löpande utför åt våra kunder:

  • Vi hjälper till vid byte av vattenlås, ventiler, vattenklosetter och kranar med mera samt servar befintliga värme- och ventilationssystem.
  • Installation av bland annat värmepumpar, varmvattenberedare och VVS-produkter av olika slag i samband med både renoveringar och nybyggnationer.
  • Vi erbjuder komplett hjälp till bad- och kökrumsrenoveringar.
  • När det är dags för ett stambyte kan vi både hjälpa till med att konstatera behovet liksom genomföra själva arbetet.
  • Vi byter ut och lagar varmvattenberedare i hem och offentliga fastigheter.
  • Vill man installera varmvattenpump kan vi hjälpa till både vid valet av produkt och dess installation.
  • Oavsett projektets storlek kan vi erbjuda totalentreprenad. Företagskund? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.
ML
Martin Lagerblad ★★★★★ 09/09/2019

De har målat (och delvis spacklat) samtliga väggar och tak, totalrenoverat ett badrum och kaklat en toalett, renoverat ett kök samt (genom samarbete med professionell golvläggare) lagt ny fiskbensparkett och slipat golv. Resultatet har blivit fantastiskt fint och allt från offert till slutgiltig kostnad och utfarande har varit utomordentligt bra (…)

Läs mer
WD
William Drews ★★★★★ 23/08/2019

Jag ska nu berätta en historia.

Jag skulle för första gången ge mig in i renovering. En stor omfattande renovering där vi skulle bygga ett helt nytt badrum från grunden. Jag visste inte vart och hur jag skulle vända mig när det kom till hantverkare. (…)

Läs mer
JU
Johan Ulander ★★★★★ 21/08/2019

Vi anlitade BYGGEST på rekommendation från en kollega för att göra en badrumsrenovering samt flytt av vatten och avlopp till vårt nya kök som vi monterat upp själva.

Om det är något vi verkligen har uppskattat med BYGGEST under vår renovering, förutom att arbetet (…)

Läs mer
JH
Jonas Havlik ★★★★★ 14/08/2019

Väldigt serviceinriktade och flexibla hantverkare! Mycket nöjd med renoveringen; både resultat och leveranstid. Hade önskat lite mer proaktiv återkoppling under arbetets gång men annars inget att klaga på! Kommer nog använda Byggest igen vid framtida renoveringar.

Läs mer
AK
Arijan Kan ★★★★★ 09/08/2019

Kan inte vara annat än nöjd med Byggest. De renoverade mitt badrum på 2 veckor. Blev klara i förtid och var extremt lyhörda under processen. Fackmannamässigt med alla papper och certifikat i ordning, till ett rimligt pris. Kommer att anlita Byggest igen!

Läs mer
EN
Emma N ★★★★★ 19/12/2018

Jag anlitade Byggest för renovering av kök och garderob i min lägenhet och blev jättenöjd med slutresultatet.
Tidplanen höll bra och slutpriset stämde på kronan med offerten (betalade bara extra för material som de köpte för min räkning, men skönt slippa lägga tid på att åka och köpa det själv). Priset jag fick från dem var dessutom det lägsta, de offerter jag tog in från andra bolag låg på en mycket högre nivå. (…)

Läs mer
CO
Christer Olin ★★★★★ 16/01/2019

Vi anlitade Byggest för att byta stammar, vattenledningar och renovera badrum och tvättstuga, samt lägga klinkergolv i hallen. Alla hantverkare var väldigt kunniga och trevliga, och vi fick snabbt svar på våra frågor. Slutresultatet blev väldigt fint, Byggest är seriösa: professionella och punktliga, håller koll på kostnader och tidplan, levererar hög kvalitet och vi upplevde att Byggest är måna om att kunden ska bli nöjd. (…)

Läs mer
TL
Torun Lindholm ★★★★★ 15/02/2019

Byggest har gjort flera jobb hos mig (renovering av badrum, reparation av vattenskada, måleri). Duktiga, seriösa och snabba. Har det varit något problem har jag fått hjälp direkt. (…)

Läs mer

Byggest - En trygg och kunnig entreprenör

Genom god kommunikation, tydlig planering och ett effektivt genomförande av kvalitativa och genomtänkta lösningar förverkligar vi våra kunders varierande förväntningar. Vi lyssnar till allas behov i strävan efter att tillfredsställa dem alla och på så vis har vi blivit det väletablerade företag vi är idag.

Välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp från en kunnig rörmokare. Vi är redo och rätt utrustade för såväl akuta som planerade ingrepp åt både privatpersoner och företag i Järfälla.