Köksrenovering Stockholm

Nytt kök. Nya möjligheter.

De flesta familjer spenderar mest tid tillsammans i köket. Anlita Byggest AB för renovering av ditt kök så att du kan trivas.

Kvalitet. På dina villkor.

Vi lyssnar på ditt behov och ser till att uppfylla det genom kontinuerliga dialoger

Byggest - Utför köksrenovering i Stockholm

Frågan ni ska ställa er är om ni vill riva ut hela köket och bygga nytt eller om ni vill renovera genom att byta luckor, bänkskivor, vitvaror etc. Fördelen med att riva ut det gamla och bygga nytt är de möjligheter det ger er att rita om hela köket som ni själva vill ha det. Byta luckor och kanske bänkskivor kan göras om köket inte är alldeles för gammalt, då har ni möjlighet att använda den gamla stommen för att passa in nya luckor, nya blandare. Det blir något billigare men friheten på kökslayouten blir mindre.

Vi på BYGGEST hjälper er gärna att komma med idéer och se över en eventuell renovering. Vi har renoverat både stora som små kök, vi har byggt nya kök och renoverat i mindre skala. Ni väljer ut och köper hem köket, vi kommer ut till er och monterar upp det så att allt blir rätt och så att det ser snyggt ut. När ni bygger om eller renoverar ert kök så ordnar vi med el och VVS genom våra egna hantverkare, samt utför kakelarbetet och målning åt er. Det blir både lättare för er som för oss då vi kan planera när de olika hantverkarna ska utföra sin del. Vi monterar alla typer av kök så köp ert drömkök eller luckor så löser vi resten.