Rörmokare i Sollentuna

Rörmokare i Sollentuna

Det är aldrig kul när värmen eller varmvattnet krånglar. I dagens hushåll är vi direkt beroende av dess funktion och som privatperson är det sällan man kan åtgärda problemen på egen hand.

Står du utan varmvatten, är det stopp i avloppet, har du upptäckt en akut läcka eller planerar du inför en renovering? Oavsett varför du i Sollentuna behöver en rörmokare så är vi rätt utrustade för att möta uppgiften. Under våra år i branschen har vi sett det mesta och vet vad som krävs för ett säkert utförande enligt stående branschregler och kundernas önskemål.

Byggest - Utför VVS arbeten i Stockholm

Rörmokare med spetskompetens och erfarenhet

Det krävs kunskap och erfarenhet för att dra ledningar och rör på ett korrekt och säkert sätt. En feldragen ledning eller felinstallerad VVS-produkt kan bidra till stora problem och skador som oftast är både krångliga och kostsamma att åtgärda. Dessutom kan försäkringsbolagen sätta sig på tvären om man inte har intyg på fackmannamässigt utförande i fall då man önskar ersättning. På så vis brukar det oftast bli billigast i längden att ringa en rörmokare direkt istället för att utföra arbetet på egen hand.

Våra rörmokare genomför löpande allt från enklare byten av blandare vid en pågående badrumsrenovering till installation av ventilation- och värmesystem. Vi kan även anlitas för mer akuta åtgärder i form av exempelvis läckage eller problem med en varmvattenberedare. Oavsett problematik kommer vi rätt utrustade för att lösa uppgiften snabbt och på ett fackmannamässigt sätt.

Byggest - Utför VVS-arbeten i Stockholm

Vi åtar oss alla typer av uppdrag

Vårt mål är att alla kunder ska få precis den hjälp de behöver med säkra lösningar av hög kvalitet till rimliga priser. Vi är därför rätt utrustade för allt från felsökning, service, reparationer och underhåll till nyinstallation och totalentreprenad för samtliga kunder i Sollentuna. Oavsett om du kontaktar oss för ditt företag eller i privata ärenden kan du förvänta dig att vi lyssnar till dina behov och levererar rätt hjälp just när du behöver den.

Exempel på tjänster vi utför:

  • Reparation och byte av trasiga eller krånglande varmvattenberedare.
  • Installation av värmepumpar.
  • Byte av vattenlås, kranar, vattenklosetter och ventiler.
  • Badrumsrenoveringar
  • Konstaterar behovet och genomför stambyten
  • Vi agerar ofta totalentreprenad för såväl mindre som mer komplexa projekt.
ML
Martin Lagerblad ★★★★★ 09/09/2019

De har målat (och delvis spacklat) samtliga väggar och tak, totalrenoverat ett badrum och kaklat en toalett, renoverat ett kök samt (genom samarbete med professionell golvläggare) lagt ny fiskbensparkett och slipat golv. Resultatet har blivit fantastiskt fint och allt från offert till slutgiltig kostnad och utfarande har varit utomordentligt bra (…)

Läs mer
WD
William Drews ★★★★★ 23/08/2019

Jag ska nu berätta en historia.

Jag skulle för första gången ge mig in i renovering. En stor omfattande renovering där vi skulle bygga ett helt nytt badrum från grunden. Jag visste inte vart och hur jag skulle vända mig när det kom till hantverkare. (…)

Läs mer
JU
Johan Ulander ★★★★★ 21/08/2019

Vi anlitade BYGGEST på rekommendation från en kollega för att göra en badrumsrenovering samt flytt av vatten och avlopp till vårt nya kök som vi monterat upp själva.

Om det är något vi verkligen har uppskattat med BYGGEST under vår renovering, förutom att arbetet (…)

Läs mer
JH
Jonas Havlik ★★★★★ 14/08/2019

Väldigt serviceinriktade och flexibla hantverkare! Mycket nöjd med renoveringen; både resultat och leveranstid. Hade önskat lite mer proaktiv återkoppling under arbetets gång men annars inget att klaga på! Kommer nog använda Byggest igen vid framtida renoveringar.

Läs mer
AK
Arijan Kan ★★★★★ 09/08/2019

Kan inte vara annat än nöjd med Byggest. De renoverade mitt badrum på 2 veckor. Blev klara i förtid och var extremt lyhörda under processen. Fackmannamässigt med alla papper och certifikat i ordning, till ett rimligt pris. Kommer att anlita Byggest igen!

Läs mer
EN
Emma N ★★★★★ 19/12/2018

Jag anlitade Byggest för renovering av kök och garderob i min lägenhet och blev jättenöjd med slutresultatet.
Tidplanen höll bra och slutpriset stämde på kronan med offerten (betalade bara extra för material som de köpte för min räkning, men skönt slippa lägga tid på att åka och köpa det själv). Priset jag fick från dem var dessutom det lägsta, de offerter jag tog in från andra bolag låg på en mycket högre nivå. (…)

Läs mer
CO
Christer Olin ★★★★★ 16/01/2019

Vi anlitade Byggest för att byta stammar, vattenledningar och renovera badrum och tvättstuga, samt lägga klinkergolv i hallen. Alla hantverkare var väldigt kunniga och trevliga, och vi fick snabbt svar på våra frågor. Slutresultatet blev väldigt fint, Byggest är seriösa: professionella och punktliga, håller koll på kostnader och tidplan, levererar hög kvalitet och vi upplevde att Byggest är måna om att kunden ska bli nöjd. (…)

Läs mer
TL
Torun Lindholm ★★★★★ 15/02/2019

Byggest har gjort flera jobb hos mig (renovering av badrum, reparation av vattenskada, måleri). Duktiga, seriösa och snabba. Har det varit något problem har jag fått hjälp direkt. (…)

Läs mer

Rätt hjälp till dig i Sollentuna

Söker du efter en kunnig och pålitlig rörmokare som lyssnar till dina behov för att sedan lösa uppgiften med prisvärda, genomtänkta och effektiva lösningar? Tveka inte utan kontakta oss så löser vi dina behov. Våra tjänster är riktade till såväl bostadsrättsföreningar, fastighetsägare som privatpersoner och oavsett kund kan du förvänta dig samma engagemang och omsorg i våra insatser. Vi vet att våra kunders nöjdhet är avgörande i vårt mål att försätta växa och kämpar hårt för att fortsätta vara det självklara valet av rörmokare i Sollentuna.