Badrumsrenovering Stockholm

Professionell badrumsrenovering i Stockholm, efter dina önskemål

För många är en badrumsrenovering i Stockholm något jobbigt, som man helst skjuter på så länge som möjligt. Vi på Byggest vill vi hjälpa dig att göra det enkelt. Vi vill se till att huset eller lägenheten som du bor i får ett fräscht och vackert badrum, som kan ge dig mycket extra glädje i vardagen, eftersom det är ett av rummen i bostaden som används mest.

Med bred kunskap och erfaren personal ser vi till att ditt badrum blir renoverat på rätt sätt.

Ett modernt och praktiskt sätt att renovera badrum

Att utföra badrumsrenoveringar i Stockholm är något vi brinner för, men också något vi är väldigt bra på. Under våra referenser kan du läsa om flera av våra badrumsrenoveringar, där kunden, precis som alltid, har gått först. När arbetet är klart får ni ett skriftligt intyg på att våtrumsarbetet är utfört enligt gällande BKR och Säkervattens föreskrifter.

Vi använder kvalitetsmaterial som uppfyller modern standard både i utseende och hållbarhet. Läs även gärna vad folk säger om oss på Reco, gällande badrumsrenovering Stockholm.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig som bor i Stockholm med omnejd med din nästa badrumsrenovering!

Resultat av badrumsrenovering i Stockholm

Eftersom vi på BYGGEST alltid följer BKR:s (Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum) och Säkervattens strikta föreskrifter kan du som kund känna dig säker både under och efter utfört arbete. Inga dolda överraskningar eller saltade fakturor. Att vara ett schyst byggföretag som verkligen håller det vi lovar är vårt motto och vi tycker att alla förtjänar ett badrum av högsta kvalitet. Oavsett om du vill renovera eller bygga nytt kan du lita på att vårt kunnande är lika vattentätt som våra badrum.

Våra badrumsrenoveringar utförs av särskilt utbildad personal och det är en självklarhet hos oss, vi tummar inte på säkerhet och kvalitet. Efter utförd badrumsrenovering får ni av oss en garanti på jobbet enligt avtalet. Ni får ett skriftligt intyg på att våtrumsarbetet är utfört enligt gällande BKR och Säkervattens föreskrifter. Detta är ett viktigt dokument som vid senare försäljning av bostaden och ev. kontakt med försäkringsbolag visar att badrummet är byggt enligt gällande regler.