Badrumsrenovering Stockholm

Professionell badrumsrenovering efter dina önskemål

Med bred kunskap och erfaren personal ser vi till att ditt badrum blir renoverat på rätt sätt.

Modernt. Praktiskt.

Vi använder kvalitetsmaterial som uppfyller modern standard både i utseende och hållbarhet. Anlita oss för ditt projekt !

Byggest - Utför badrumsrenovering i Stockholm

Eftersom vi på BYGGEST alltid följer BKR:s (Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum) och Säkervattens strikta föreskrifter kan du som kund känna dig säker både under och efter utfört arbete. Inga dolda överraskningar eller saltade fakturor. Att vara ett schyst byggföretag som verkligen håller det vi lovar är vårt motto och vi tycker att alla förtjänar ett badrum av högsta kvalitet. Oavsett om du vill renovera eller bygga nytt kan du lita på att vårt kunnande är lika vattentätt som våra badrum.

Våra badrumsrenoveringar utförs av särskilt utbildad personal och det är en självklarhet hos oss, vi tummar inte på säkerhet och kvalitet. Efter utförd badrumsrenovering får ni av oss en garanti på jobbet enligt avtalet. Ni får ett skriftligt intyg på att våtrumsarbetet är utfört enligt gällande BKR och Säkervattens föreskrifter. Detta är ett viktigt dokument som vid senare försäljning av bostaden och ev. kontakt med försäkringsbolag visar att badrummet är byggt enligt gällande regler.