Rörmokare i Sollentuna

Rörmokare i Sollentuna

Det är aldrig kul när värmen eller varmvattnet krånglar. I dagens hushåll är vi direkt beroende av dess funktion och som privatperson är det sällan man kan åtgärda problemen på egen hand.

Står du utan varmvatten, är det stopp i avloppet, har du upptäckt en akut läcka eller planerar du inför en renovering? Oavsett varför du i Sollentuna behöver en rörmokare så är vi rätt utrustade för att möta uppgiften. Under våra år i branschen har vi sett det mesta och vet vad som krävs för ett säkert utförande enligt stående branschregler och kundernas önskemål.

Rörmokare med spetskompetens och erfarenhet

Det krävs kunskap och erfarenhet för att dra ledningar och rör på ett korrekt och säkert sätt. En feldragen ledning eller felinstallerad VVS-produkt kan bidra till stora problem och skador som oftast är både krångliga och kostsamma att åtgärda. Dessutom kan försäkringsbolagen sätta sig på tvären om man inte har intyg på fackmannamässigt utförande i fall då man önskar ersättning. På så vis brukar det oftast bli billigast i längden att ringa en rörmokare direkt istället för att utföra arbetet på egen hand.

Våra rörmokare genomför löpande allt från enklare byten av blandare vid en pågående badrumsrenovering till installation av ventilation- och värmesystem. Vi kan även anlitas för mer akuta åtgärder i form av exempelvis läckage eller problem med en varmvattenberedare. Oavsett problematik kommer vi rätt utrustade för att lösa uppgiften snabbt och på ett fackmannamässigt sätt.

Vi åtar oss alla typer av uppdrag

Vårt mål är att alla kunder ska få precis den hjälp de behöver med säkra lösningar av hög kvalitet till rimliga priser. Vi är därför rätt utrustade för allt från felsökning, service, reparationer och underhåll till nyinstallation och totalentreprenad för samtliga kunder i Sollentuna. Oavsett om du kontaktar oss för ditt företag eller i privata ärenden kan du förvänta dig att vi lyssnar till dina behov och levererar rätt hjälp just när du behöver den.

Exempel på tjänster vi utför:

  • Reparation och byte av trasiga eller krånglande varmvattenberedare.
  • Installation av värmepumpar.
  • Byte av vattenlås, kranar, vattenklosetter och ventiler.
  • Badrumsrenoveringar
  • Konstaterar behovet och genomför stambyten
  • Vi agerar ofta totalentreprenad för såväl mindre som mer komplexa projekt.

Rätt hjälp till dig i Sollentuna

Söker du efter en kunnig och pålitlig rörmokare som lyssnar till dina behov för att sedan lösa uppgiften med prisvärda, genomtänkta och effektiva lösningar? Tveka inte utan kontakta oss så löser vi dina behov. Våra tjänster är riktade till såväl bostadsrättsföreningar, fastighetsägare som privatpersoner och oavsett kund kan du förvänta dig samma engagemang och omsorg i våra insatser. Vi vet att våra kunders nöjdhet är avgörande i vårt mål att försätta växa och kämpar hårt för att fortsätta vara det självklara valet av rörmokare i Sollentuna.