Rörmokare i Järfälla

Rörmokare i Järfälla

Dagens hushåll är beroende av att varmvatten och värme fungerar som det ska och när något börjar krångla kan det bidra till både stora och påfrestande problem. Problem som sällan går att lösa på egen hand utan kräver hjälp från en kunnig rörmokare.

Oavsett om du behöver hjälper till en renovering eller söker rörmokare till mer akuta ärenden är vi på Byggest redo. Vi besitter all kunskap som krävs för alla typer av VVS-uppdrag, stora som små för att ge dig rätt hjälp när du behöver den med moderna, hållbara och prisvärda lösningar.

Vikten av att välja rätt hantverkare

Det krävs en hel del kunnande för att dra ledningar och rör på ett säkert och regelrätt sätt utan risk för läckage som skulle kunna ställa till med stora och kostsamma problem i fastigheten.

Dessutom kan man få problem med sitt försäkringsbolag om man inte kan visa intyg på att arbetet är fackmannamässigt utfört i fall att exempelvis en läcka skulle uppträda.

Att anlita rörmokare är således inte bara det enklaste och smidigaste alternativet utan också en betryggande investering som lönar sig i längden.

Vi på Byggest är alltid redo för såväl större som mindre projekt. Våra rörmokare är experter på sitt område och följer oavkortat rådande branschregler för Säker vatteninstallation som säkerställer högsta kvalitet och förebygger såväl person- som egendomsskador. Vi tar fullt ansvar för vårt arbete och lämnar alltid garanti och skriftliga intyg på allt arbete som genomförts.

Rörmokare för alla typer av VVS-uppdrag

Vi erbjuder allt från service, underhåll och installation till totalentreprenad.Varesig du kontaktar oss som privatperson eller för ditt företag kan du förvänta dig att vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med våra insatser. Här följer exempel på uppdrag vi löpande utför åt våra kunder:

  • Vi hjälper till vid byte av vattenlås, ventiler, vattenklosetter och kranar med mera samt servar befintliga värme- och ventilationssystem.
  • Installation av bland annat värmepumpar, varmvattenberedare och VVS-produkter av olika slag i samband med både renoveringar och nybyggnationer.
  • Vi erbjuder komplett hjälp till bad- och kökrumsrenoveringar.
  • När det är dags för ett stambyte kan vi både hjälpa till med att konstatera behovet liksom genomföra själva arbetet.
  • Vi byter ut och lagar varmvattenberedare i hem och offentliga fastigheter.
  • Vill man installera varmvattenpump kan vi hjälpa till både vid valet av produkt och dess installation.
  • Oavsett projektets storlek kan vi erbjuda totalentreprenad. Företagskund? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Byggest – En trygg och kunnig entreprenör

Genom god kommunikation, tydlig planering och ett effektivt genomförande av kvalitativa och genomtänkta lösningar förverkligar vi våra kunders varierande förväntningar. Vi lyssnar till allas behov i strävan efter att tillfredsställa dem alla och på så vis har vi blivit det väletablerade företag vi är idag.

Välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp från en kunnig rörmokare. Vi är redo och rätt utrustade för såväl akuta som planerade ingrepp åt både privatpersoner och företag i Järfälla.