Rörmokare i Bromma

Rörmokare i Bromma

Det är aldrig kul när vatten eller värme krånglar och som privatperson är det allt som oftast inget man kan lösa själv utan hjälp från en certifierad rörmokare. Vi på Byggest finns här för dig i Bromma för både akuta och planerade ärenden oavsett problematikens omfattning eller komplexitet.

När du anlitar oss kommer du kunna vara säker på att jobbet blir ordentligt utfört på ett säkert, smidigt och professionellt sätt med rätt material och lämpliga lösningar. Vi lovar att lyssna till alla dina behov och använder oss enbart av den allra senaste tekniken för att ge dig moderna och hållbara lösningar.

Tjänster för såväl företag som privatpersoner

Oavsett om du kontaktar oss för ditt företags räkning eller i privata ärenden kan du förvänta dig ett professionellt bemötande och kunniga insatser efter behov. Några exempel på de uppdrag vi regelbundet åtar oss:

  • Service och underhåll – Byte av vattenklosetter, vattenlås, kranar, ventiler m.m. samt service av fastighetens befintliga ventilations- och värmesystem.
  • Installation – Vi installerar bland annat värmepumpar, varmvattenberedare och andra VVS-produkter i samband med renoveringar och nybyggnationer.
  • Assistans vid badrumsrenoveringar – Vi har behörighet och kunskap att rå om samtliga delar av en badrumsrenovering oavsett önskemål eller behov.
  • Stambyte – Alla stammar måste tids nog bytas ut i såväl mindre hem som större fastigheter och vi kan hjälpa dig konstatera behovet liksom rå om själva arbetet.
  • Varmvattenberedare – Vi kan hjälpa dig installera en ny varmvattenberedare, men finns också här vid akuta problem som snabbt kräver adekvata åtgärder.
  • Värmepumpar – Funderar du på att installera en värmepump kommer vi kunna hjälpa dig med att hitta rätt produkt på marknaden för att sedan installera den åt dig på rätt sätt.
  • Rörentreprenad – Här erbjuds totalentreprenad för allt från de minsta till de allra största projekten. Företagskund? Kontakta oss för ytterligare information.

Professionell hjälp för professionella resultat

För att ta sig an ett VVS-jobb på rätt sätt krävs det yrkesvana samt att man besitter en högre grad av kompetens som säkerställer att problemen åtgärdas på absolut bästa sätt. Våra rörmokare är alla rätt utbildade och certifierade för arbetet de utför. Vi lämnar alltid skriftliga intyg och garanti på  de VVS-installationer som utförts så att du kan känna dig trygg och har dokument att lämna till både försäkringsbolag och vid en eventuell försäljning.

Förutom att lova dig kunskap kan du även förlita dig på att vi är punktliga, effektiva, sätter stort värde på löpande kommunikation och erbjuder prisvärda lösningar trots vår höga kvalitet. Vi dyker upp som lovat och din slutfaktura kommer aldrig bjuda på några oväntade kostnader.

Pålitlig rörmokare för dig i Bromma

Våra skickliga rörmokare har sett det allra mesta under sina verksamma år i branschen och tar sig an alla uppdrag med både omsorg och förståelsen för hur de ska lösas. Vattenläckage, felinstallationer, problem med varmvattnet, frysta rör, stopp i avloppet, önskemål om att rekonstruera badrummets planlösning. Inga uppgifter är för stora eller för små för att våra rörmokare i Bromma ska kunna lösa dem.