Ledigt jobb:

Byggest söker vass utesäljare / kalkylator

Är du en vass säljare med erfarenhet och kunskap i att räkna på badrumsrenoveringar? Då ska du söka tjänsten som utesäljare/kalkylator hos oss på Byggest.

Om rollen

Som utesäljare/kalkylator hos oss spelar du en nyckelroll i att räkna på våra arbeten. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper kring badrumsrenovering och byggnadsmaterial för att kunna göra kvalificerade offerter. Du bör även gilla och ha en fallenhet för kundmöten, då rollen innebär mycket kontakt med kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Lönen baseras på en fast månadslön samt en provisionsbaserad lön utifrån uppsatta säljmål. Det innebär stora möjligheter att själv påverka sin lön varje månad.

Krav och kvalifikationer

  • Erfarenhet av liknande tjänster inom sälj
  • Kunskap om badrumsrenovering och byggnadsmaterial
  • Social och stresstålig

Vi kontaktar och intervjuar kandidater löpande, så vänta inte med att skicka in ditt CV till info@byggest. Märk mejlet med “Utesäljare/Kalkylator” – välkommen med din ansökan!

Att jobba på Byggest

Byggest är en ständigt växande byggfirma i Stockholm med expertis inom VVS, el, renovering och snickeri. Vi arbetar med många typer av projekt och har flera yrkeskategorier in-house, vilket ger dig stora individuella utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett litet men tight team som har väldigt roligt tillsammans, vilket är en av anledningarna till att många av våra anställda väljer att stanna länge med oss. Vi gillar varandra och det vi gör och värnar om att alltid leverera sitt bästa gentemot kollegor och kunder.