Ledigt jobb:

Plattsättare i Stockholm

Byggest befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker därför förstärkning i form av en duktig och erfaren plattsättare.

Om rollen

Du kommer främst arbeta med renovering av kök och badrum, vilket innebär arbetsuppgifter som flytspackla, göra tätskikt och såklart plattsätta. Som erfaren och självgående plattsättare har du full koll på vilka kunskaper som behövs för att leverera ett arbete av mycket god kvalitet.

Krav och kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet av plattsättning
  • Noggrann och självgående

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med bas i Järfälla och uppdrag inom hela Stor-Stockholm. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Skicka in ditt CV till info@byggest.se och märk det med “Plattsättare”. Urval sker löpande – välkommen med din ansökan!

Att jobba på Byggest

Byggest är en ständigt växande byggfirma i Stockholm med expertis inom VVS, el, renovering och snickeri. Vi arbetar med många typer av projekt och har flera yrkeskategorier in-house, vilket ger dig stora individuella utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett litet men tight team som har väldigt roligt tillsammans, vilket är en av anledningarna till att många av våra anställda väljer att stanna länge med oss. Vi gillar varandra och det vi gör och värnar om att alltid leverera sitt bästa gentemot kollegor och kunder.