Ledigt jobb:

Certifierad rörmokare i Stockholm

Byggest växer – vi behöver nu stärka upp teamet med en erfaren och skicklig rörmokare som kan ta sig an VVS-arbeten i våra byggprojekt.

Om rollen

Du kommer främst arbeta med badrumsrenovering såsom rördragning, avlopp och stambyte. För oss är det viktigt att alla arbeten utförs med hög kvalitet och servicegrad. Vi ser gärna att du är en noggrann och lösningsorienterad person med högt engagemang och en god samarbetsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetsområde i Stor-Stockholm. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Krav och kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet
  • Utbildad och certifierad, med giltig behörighet för Säker vatteninstallation
  • B-körkort

Sök tjänsten som certifierad rörmokare genom att skicka in ditt CV till info@byggest.se och märk det med “Certifierad rörmokare” – urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Att jobba på Byggest

Byggest är en ständigt växande byggfirma i Stockholm med expertis inom VVS, el, renovering och snickeri. Vi arbetar med många typer av projekt och har flera yrkeskategorier in-house, vilket ger dig stora individuella utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett litet men tight team som har väldigt roligt tillsammans, vilket är en av anledningarna till att många av våra anställda väljer att stanna länge med oss. Vi gillar varandra och det vi gör och värnar om att alltid leverera sitt bästa gentemot kollegor och kunder.