Din byggfirma i Täby

Behöver du hjälp från en pålitlig byggfirma i Täby med all kunskap, kapacitet och behörighet som krävs för att genomföra din kommande renovering?

Med övergripande kompetens och full auktorisering inom VVS, el, renovering och snickeri kan vi hjälpa dig med samtliga delar av det projekt du står inför. Vi hjälper dig med din planering, bidrar med kreativa lösningar och kommer med konkreta råd på hur resultatet kan bli ännu bättre. Därefter ser vi till att fullända projektet enligt önskemål och du kan förvänta dig att allt arbete sker enligt överenskommen tidsplan och budget. Genom att upprätthålla en nära dialog och kontinuerligt följa upp och hålla dig delaktig uppnår vi alla dina krav och ser till så att du känner dig trygg med oss som din byggfirma.

Nyckeln till våra nöjda kunder

Vi anser att en lyckad renovering handlar lika mycket om själva resan som dess slutprodukt. Därför kan du alltid känna dig trygg med oss och förvänta dig följande när du väljer oss för din renovering i Täby:

  • Vi arbetar effektivt och strukturerat för att du ska slippa leva på en byggarbetsplats längre än nödvändigt.
  • Vi dyker upp som utlovat och packar ihop inom förbestämda tidsramar. Skulle något oförutsett inträffa meddelas ni i god tid och vi vidtar snabba åtgärder.
  • Du behöver aldrig oroa dig för ytterligare kostnader utöver vår budget.
  • Med respekt för dig och ditt hem håller vi ordning och reda runt oss och ser till så att skräp och byggrester tas omhand.
  • Vi följer upp kontinuerligt och lämnar inte utan en gemensam besiktning eller överlämnande av genomgående dokumentation, intyg och garantier.

Planering och offertunderlag för din renovering i Täby

Badrumsrenovering, ett nytt kök eller större upprustning av ditt hem? Vi är utbildade och auktoriserade att göra det som krävs för att fullända dina drömmar med kvalitativa och moderna resultat. Fyll i offertbegäran här nedan så återkommer vi snart med en komplett renoveringslösning.