Din byggfirma i Solna

Behöver du komma i kontakt med en pålitlig byggfirma i Solna som lyssnar till dina behov för att ge dig ett slutresultat matchandes alla dina förväntningar?

Med komplett kompetens inom VVS, el och snickeri besitter vi tillräcklig kapacitet att åta oss allt från det minsta projektet till en totalrenovering. Vi hjälper dig med allt ifrån projektering och materialval till genomförande av renoveringens samtliga delar och bidrar gärna med tips och goda råd för ett optimalt slutresultat. Med kontinuerlig dialog håller vi dig också uppdaterad och delaktig så att du alltid känner dig trygg med oss som byggfirma och det arbete som utförs.

Det finns inga genvägar till perfekta resultat och vi tummar aldrig på vare sig kvalitet eller genomförandet av dina önskemål.

Professionell byggfirma för professionella resultat

Hos oss placeras kvalitet och behov alltid i fokus när vi åtar oss ett byggprojekt. Med experts och fullständig auktorisering är vi en pålitlig byggentreprenör för dig i Täby till både badrumsrenovering, en enklare installation eller en mer omfattande modernisering av ditt kompletta hem. Givetvis sker allt arbete enligt gällande branschregler och vi väljer oavkortat kvalitetsmaterial liksom de mest prisvärda lösningarna för säkra och hållbara resultat. Innan vi lämnar vill vi också försäkra oss om din tillfredsställelse med en genomgående besiktning av vad som utförts.

När du anlitar oss kan du alltid förvänta dig följande:

  • Vi håller tider och budget.
  • Vi dyker upp enligt överenskommelse och arbetar effektivt och flexibelt efter dina tider.
  • Med respekt för dig, din familj och ditt hem håller vi ordning under arbetets gång och städar innan vi lämnar. Överblivet material och byggrester körs till närmsta återvinningsstation.
  • Vi arbetar lyhört med fokus på regelbunden dialog så att du får känna dig delaktig och trygg genom processen.

Framförallt så är det dina önskemål som kommer i första hand!

 

Vi hjälper dig med din renovering i Solna

Ett nytt kök, en badrumsrenovering, problem med VVS-installationer eller dags för en totalrenovering? Med stor kompetens och erfarenhet är inga uppdrag för stora eller för små och inga problem för komplexa för att lösas. Vi är fullt auktoriserade att göra vad som krävs för att förverkliga dina byggdrömmar och ge dig ett slutresultat som överträffar ursprungliga förväntningar.

Vill du ha hjälp med planeringen? Söker du inspiration och råd eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter i vår offertbegäran så återkommer vi snart med en komplett projektering samt pris på arbetet.