Din byggfirma i Sollentuna

Är du på jakt efter en pålitlig byggfirma i Sollentuna som lyssnar till dina önskemål och har all kapacitet och behörighet som krävs för att ge dig ett fulländat resultat?

Med övergripande kompetens inom el, VVS, renovering och snickeri kan vi erbjuda genomgående hjälp med allt till både större och mindre renoveringsprojekt. Vi hjälper dig med din planering och bidrar med kreativa lösningar samt konkreta råd för att sedan genomföra projektet som överenskommet enligt utsatt tid och budget. Vi uppfyller dina behov och är måna om att bibehålla en kontinuerlig dialog projektet genom som ger dig full insyn i arbetet så att du känner dig delaktig och trygg med oss som byggfirma.

Lyckade renoveringsresultat

För att vi vill ge dig som kund en positiv upplevelse av hela renoveringen så är vi alltid noga med att se till se till helheten där hela processen inkluderas. Därför kan du också alltid förvänta dig följande när du anlitar oss som din byggfirman Sollentuna:

  • Vi dyker upp och färdigställer enligt överenskommen tidsplan.
  • Vi arbetar effektivt och strukturerat för att du ska slippa bo i ett byggkaos längre än nödvändigt.
  • Budgeten håller utan tillkommande och oväntade kostnader.
  • Med respekt för dig och ditt hem håller vi ordning efter oss och ser till så att byggrester och skräp tas omhand.

Givetvis följer vi alltid stående branschregler och är auktoriserade samt utbildade för det arbete vi utför!

Offert och planering inför din renovering

Badrumsrenovering, en ny altan eller total förnyelse av ditt hem? Inga arbeten är för stora eller för små och vi är auktoriserade att göra det som krävs för fulländade, moderna och kvalitativa resultat.

Är du i behov av inspiration eller vill du veta mer om hur vi kommer kunna förverkliga dina redan etablerade byggplaner? Lämna dina uppgifter här nedan i vår offertförfrågan så återkommer vi snart med ett pris tillsammans med en komplett plan över hur vi väcker liv i dina renoveringsdrömmar.